YSL Beauté All Hours: Puder za fiksiranje koji pruža mat izgled

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.10.2019.

0

YSL All Hours

YSL All Hours

Karika koja je nedostajala u portfelju pudera i korektora bez ulja ALL HOURS sada je ovdje: puder za fiksiranje koji pruža mat izgled kako bi vaša koža bila bez pretjeranog sjaja 24 sata

U svom nastojanju za savršenstvom, YSL Beauté svoju nadaleko poznatu stručnost u području mogućnosti potpunog prekrivanja razvija dalje, uz nove proizvode u već ionako iznimno prepoznatljivoj kolekciji – All Hours.
Upoznati ste sa tekućom formulom pudera All Hours koja dolazi u 12 nijansi i omogućava potpuno prekrivanje i dugotrajnost koja traje 24 sata.
Također, korektor All Hours omiljen je zbog toga što prikriva podočnjake i pomaže prikriti nesavršenosti bez povlačenja na koži tijekom nanošenja. Korektor je također otporan na znoj i toplinu i ne razmazuje se zahvaljujući visokoj količini pigmenata pročišćenih mineralima. Dostupan je u 6 nijansi.

Karika koja je nedostajala u portfelju pudera i korektora bez ulja ALL HOURS sada je ovdje: puder za fiksiranje koji pruža mat izgled kako bi vaša koža bila bez pretjeranog sjaja 24 sata.

Foto: YSL

Foto: YSL

Na raspolaganju je 5 nijansi koje su komplementarne sa nijansama tekućeg pudera, te jedna univerzalna nijansa.

Zahvaljujući prozirnim mikrosferama koje raspoređuju pigment, jednostavno je dodavati puder u slojevima da bi se postigao željeni završni izgled, bez sivkastog tena koji se često javlja kod nekih pudera za fiksiranje.

Tvari za upijanje sebuma kombiniraju se s talkom kako bi se postigao mat efekt i 24-satna pokrivenost. Također se dodaju emolijensi da bi puder bio mekan na dodir i lagano klizio preko kože, ostavljajući gladak sloj koji ne isušuje.

Zoë Kravitz i Edie Campbell, ambasadorice za makeup za YSL Beauté lica su kampanje All Hours.

VIŠE O TEMAMApuderikorektoriYSL BeautyYves Saint Laurentmat puderi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se