Younghearts.co – hrvatska moda na svjetski način!

Piše: CroModa, Foto: Dario Dunaj
Objavljeno 15.02.2017.

12

Sinoć je u prostoru trgovine #Petrinjska7 održano predstavljanje hrvatskog branda younghearts.co, koji je inspiriran Zagrebom

Zagreb je još jednom dokazao da je hrvatska i regionalna prijestolnica mode! Sinoć je u prostoru trgovine #Petrinjska7 održano predstavljanje javnosti branda younghearts.co, koji predstavlja okosnicu istinskog hrvatskog dizajna i neporecivog stila. Predstavljanju su prisustvovale brojne osobe iz hrvatskog javnog života.
Ali Mirza i Amila su brat i sestra koji stoje iza branda younghearts.co, kojim na novi i inovativan način nastavljaju obiteljski tradiciju u modnoj industriji, započetu od strane njihovih roditelja. Brend je inspiriran Zagrebom i njegovom urbanom i ležernom modom, a komadi su osmišljeni kako bi odgovarali izlascima u svim prilikama. Glavna misao vodilja ovog mladenačkog street style brenda je „Everywear fashion“, što se odnosi na sposobnost ovih dizajnerskih komada da se prilagode svim prigodama i godišnjim dobima, što je jedan od razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u ovaj brend. Ne proizvode se sezonski modeli, već komadi koji su nosivi tijekom cijele godine, u skali veličina od S do XXL. Pri izradi odjeće koriste se najkvalitetniji materijali, a iznimna pažnja polaže se na zaštitu okoliša koristeći eko i prirodne materijale, koji su istovremeno lagani za održavanje i veoma trajni.
younghearts.co tim najponosniji je na činjenicu da se cjelokupna proizvodnja odvija u Hrvatskoj. Smatraju da je to najbolji način da u najkraćem mogućem roku reagiraju na najnovije trendove, istovremeno stvarajući odjevne komade koji zadovoljavaju potrebe njihovih kupaca i na taj način pridonose oživljavanju proizvodnje u hrvatskoj tekstilnoj industriji. Svoj omiljeni komad hrvatskog dizajna možete pronaći u dućanu #Petrinjska7 na istoimenoj adresi u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMAYounghearts.co#Petrinjska7

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se