World Travel Market: Hrvatska u Londonu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 08.11.2009.

0

World Travel Market (Foto: Fortis-media.pl)

World Travel Market, jedna od najvažnijih svjetskih turističkih burzi održava se od 9. do 12. studenoga, a ove godine obilježava 30 godina postojanja.

World Travel Market, jedna od najvažnijih svjetskih turističkih burzi održava se od 9. do 12. studenoga, a ove godine obilježava 30 godina postojanja.

World Travel Market (Foto: Fortis-media.pl)

U posljednjih 30 godina WTM se etablirao kao vodeći svjetski sajam za turističku industriju. World Travel Market okuplja brojne profesionalce iz turističke industrije te donosi brojne aktualnosti i trendove iz područja turizma.

Ovim sajmom službeno započinje sezona sajmovanja, a hrvatska turistička ponuda bit će predstavljena na štandu Hrvatske turističke zajednice koji će osim prezentacije opće turističke ponude okupiti turističke tvrtke iz cijele Hrvatske. Na štandu Hrvatske turističke zajednice od 297 m2 predstavit će se tako hrvatski zrakoplovni prijevoznik Croatia Airlines, turističke agencije Katarina Line, Gulliver Travel, Generalturist, Atlas dd, Kompas, Ban Tours, Elite Travel, Uniline, hotelske tvrtke Maistra, Valamar Hotels & Resorts, AdriaStar Hotels & Resorts, rent-a-car Autorent i AMC rent-a car agencije, turistička zajednica Splitsko - dalmatinske županije, turističke zajednice gradova Zagreba, Splita i Dubrovnika te Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela.

Prvog dana sajma održat će se tiskovna konferencija ministra turizma i predsjednika Hrvatske turističke zajednice Damira Bajsa i direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Nike Bulića, a u danima sajma održat će se sastanci s britanskim turoperatorima i partnerima.

WTM okuplja brojne profesionalce iz turističke industrije te donosi brojne aktualnosti i trendove iz područja turizma. Prošlogodišnji WTM je po ocjeni organizatora bio jedan od najvećih po broju posjetitelja - oko 50 tisuća turističkih i drugih profesionalaca, više od pet tisuća izlagača, stotinjak stručnih skupova te po broju novinara koji ga prate, njih oko tri tisuće iz cijelog svijeta. Izlagači su iz svih segmenata turističke industrije, od nacionalnih turističkih organizacija, gradova i turističkih regija, preko putničkih agencija, turoperatora i hotelskih kuća, do avio kompanija i raznih drugih pratećih djelatnosti.

Nakon Londona, u terminu od 14. do 17. studenoga predstoji predstavljanje hrvatskog turizma na sajmu u Buenos Airesu te na sajmu turizma u Leipzigu od 18. - 22. studenoga 2009. godine.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se