Wiz Khalifa i PartyNextDoor otvorili dosad najvrući Fresh Island!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.07.2018.

1

Fresh Island Festival | Foto: Photos: Laurence Howe

Fresh Island Festival | Foto: Photos: Laurence Howe

Sedmo izdanje festivala Fresh Island otvoreno je jučer spektakularnim nastupima Wiz Khalife i PartyNextDoora

Na pozornicama klubova Papaya i Aquarius okupilo se oko deset tisuća ljubitelja hip-hop glazbe iz cijelog svijeta. Posjetitelje i izvođače čine ljudi iz preko 40 zemalja, preko 200 internacionalnih uglednih medija, 30 internacionalnih influencera, nekolicina svjetskih celebrityja te 50 izvođača i DJ-a.
 
Foto: Photos: Laurence Howe

Foto: Photos: Laurence Howe

Klubovi Aquarius i Papaya večer su dočekali ispunjeni do posljednjeg mjesta. Dugo se očekivao nastup jedne od najvećih rap zvijezda današnjice, Wiza Khalife. Uz r'n'b hitove prepuna Papaya uz glasne je ovacije dočekala izvrsno raspoloženog glazbenika koji je izveo neke od svojih najvećih hitova.
U susjednom klubu Aquariusu, Kanađanin PartyNextDoor servirao je hitove publici koje je preplavila klub i gibala se uz njegove ritmove.
 
CroModa na Fresh Island Festivalu

CroModa na Fresh Island Festivalu

Nulti dan festivala u ponedjeljak, klub Kalypso ugostio je Ty Dolla $igna koji je rasplesao publiku i s njom podijelio oduševljenje ponovnim dolaskom u Hrvatsku.
 
Danas, drugi dan programa, Fresh Island festival pripremio je pravu poslasticu za svoje posjetitelje. Prijenos utakmice Hrvatska Engleska prikazivat će se na velikim ekranima klubova Papaya, Aquarius i Euphoria na plaži Zrće od osam sati. Pobjedu ili jedne ili druge momčadi nakon toga će svi zajedno proslaviti uz nastupe britanskog repera GoldLinka i kalifornijskog repera Vinca Staplesa.
 
Fresh Island Festival | Foto: Photos: Laurence Howe

Fresh Island Festival | Foto: Photos: Laurence Howe

Sutra, 13.07. Na treći i zadnji dan festivala na rasporedu je dnevni NOSS sneaker store Pool party te  nastupi Lil Pumpa i J Husa, a obojica su miljenici i predstavnici nove generacije rapera i hip hop kulture.

Ulaznica za festival ima još malo pa se možete priključiti festivalu u pravo vrijeme - sada kada je u punom zamahu. Ovogodišnji program odvija se na pozornicama klubova Papaya stage powered by Rinse FM i INA Aquarius stage powered by Capital Xtra, a tu su još  Pool i Boat partyji koji pružaju poseban festivalski i ljetni doživljaj.


VIŠE O TEMAMAPapayaAquariusglazbeni festivaliFresh Island FestivalWiz KhalifaPartyNextDoor
Povezano