William DuVall ima novi live video ususret koncertu u Tvornici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.01.2020.

0

William DuVall

William DuVall

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, objavio je live video za singl 'Smoke and Mirrors' ususret intimnom akustičnom koncertu u Malom pogonu Tvornice kultur

Singl skinut s njegovog prvog solo albuma “One Alone” je mračna i suptilna pjesma, a “Smoke and Mirrors” ima tematiku ljubavi i govori koliko ona jaka može biti. Akustična verzija ima smirujuć, ali i jak efekt, a Williamov nevjerojatan vokal savršeno nadopunjuje  glazbu. Live video oslikava emotivnu snagu i savršeno pokazuje što se može očekivati na velikoj turneji u sklopu koje će DuVall posjetiti i Zagreb.
William DuVall u Tvornicu stiže na velikoj svjetskoj turneji na kojoj promovira album “One Alone”. Kritike govore o fantastičnom materijalu ističući kako je DuVall u nove pjesme unio čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmana grunge velikana. “Osjetio sam da moram sve ponovo ogoliti. Ovaj album je jedan glas i jedna gitara, i otkriva srž toga tko sam kao pjevač, gitarist i kantautor”, poručuje DuVall.
Od romantičnih “Strung Out On A Dream”, “White Hot” i “Still Got A Hold On My Heart”, do “The Veil Of All My Fears” koja priča o izdaji bliskog prijatelja, album “One Alone” je meditacija zbog slomljenog srca, otpornost, teško steknuta mudrost i pokazuje umjetnika koji je svoj stil isklesao preko raznih glazbenih putovanja.Na poziciji ko-vokala i ritam gitariste Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006., podjelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je u još dva benda - Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Velika solo turneja vodi ga kroz ožujak i travanj u Englesku, Irsku, Francusku, Belgiju, Njemačku, Češku, Rusiju, skandinavske zemlje, a na jedini nastup u regiji dolazi u Hrvatsku. Williamova nadolazeća turneja savršena je i rijetka prilika za vidjeti stadionskog izvođača u intimnom, ranjivom i izravnom nastupu.

Zagrebački koncert održat će se u Malom pogonu Tvornice kulture za koji će u ponudi biti svega 220 ulaznica. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) te sva prodajna mjestima Eventima.

VIŠE O TEMAMAkoncerti u ZagrebuTvornica kultureWilliam DuVallAlice In Chains
Povezano