Wella Trend Vision 2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 09.05.2008.

0

Wella je i ove godine predstavila najnovije modne smjernice za stiliziranje kose, a posjetiteljice Wella Fashion Weeka Zagreb bile su oduševljene revijom frizura koja je ukazala na najnovije trendove u oblikovanju kose za ovu godinu. Wella stilovi za 2008. godinu inspirirani su ljepotom prirodnog, sjajem minerala i dragog kamenja

Wella

Wella

Wella je i ove godine predstavila najnovije modne smjernice za stiliziranje kose, a posjetiteljice Wella Fashion Weeka Zagreb bile su oduševljene revijom frizura koja je ukazala na najnovije trendove u oblikovanju kose za ovu godinu. Wella stilovi za 2008. godinu inspirirani su ljepotom prirodnog, sjajem minerala i dragog kamenja, smjelošću i karizmom te urbanim stilom. Trend Vision za 2008. godinu uključuje trendove Wonderland, Mineral Splendour, Factory Lyrics i Couture Allure koji utjelovljuju dugu tradiciju, kvalitetu, inovacije i visoke profesionalne standarde u njezi i oblikovanju kose koje Wellu čine jednom od vodećih marki kozmetike za kosu u svijetu.

Wella Professionals trendovi prenose smjernice vezane uz kosu i njezino oblikovanje koje su karakteristične za svaki pojedini trend, no niti jedna ne prevladava s obzirom da svatko u njima može pronaći ono što mu odgovara i na najbolji mogući način izrazi svoju osobnost i karakter. Krešo Bezjak, Wellin stilist uljepšao je kosu Vanesse Radman, Ive Šulentić, Marijane Mikulić i Ide Prester koje su koncept svakog trenda i njegove ključne elemente dočarale na iznimno kreativan i ujedno, vrlo osobit način.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se