We Love Sound u rujnu se vraća na Jarun

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.06.2021.

0

Zvonimir Lugarić, Lana Borić, Andrea Ljekaj i Dalibor Oliver Zjačić

Zvonimir Lugarić, Lana Borić, Andrea Ljekaj i Dalibor Oliver Zjačić

Jedan od najboljih i najljepših hrvatskih festivala elektroničke glazbe najavljuje svoje četvrto izdanje koje će se održati trećeg vikenda u rujnu

Nakon više od godinu dana We Love Sound open air festival vraća se na zagrebački Jarun. Jedan od najboljih i najljepših hrvatskih festivala elektroničke glazbe najavljuje svoje četvrto izdanje koje će se održati trećeg vikenda u rujnu. Festival se održava uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice.
"Ovogodišnji Festival bit će po mnogočemu poseban. Imat ćemo dvije pozornice, puno više izvođača, odličan line up i vrhunsku produkciju što će zasigurno razveseliti i privući staru ali i brojnu novu publiku. Četvrto izdanje Festivala zbog epidemioloških mjera nažalost nismo mogli održati u lipnju stoga smo ga prebacili na treći vikend rujna te vjerujemo da će to biti vrhunski događaj koji će Zagreb imati nakon dugo vremena"- ističe orgaizator Festivala Dalibor Oliver Zjačić te dodaje: "Festival promoviramo i u inozemstvu stoga očekujemo goste iz brojnih zemalja te samim time Zagreb postavljamo visoko na ljestvicu najpoželjnijih vikend destinacija."
Na We Love Soundu proteklih su godina nastupile vodeće zvijezde elektroničke glazbe kao što su The Martinez Brothers, Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Seth Troxler te mnogi drugi. Festival je privukao brojne posjetitelje iz europskih zemalja, a nezaboravnu atmosferu i doživljaj prenijeli su europski i regionalni mediji. Iz godine u godinu interes za Festival postaje sve veći te samim time polako ali sigurno u Zagrebu stvara tradiciju vikend turizma uz glazbenu avanturu za pamćenje.  

We Love Sound

We Love Sound

Ujedno je predstavljena i suradnja s Halom - novim zagrebačkim prostorom za događanja u kojem će se od lipnja do rujna jednom mjesečno održavati glazbena događanja ususret We Love Soundu.

"Prostor je koncipiran u dva dijela, unutarnji i vanjski. Unutarnji dio trenutno je u fazi obnove dok smo u vanjski dio na otprilike 3500 kvadratnih metara pripremili za odličan program s velikom i malom pozornicom, gastro ponudom, pićem i vrhunskom glazbom. U narednom razdoblju očekuje nas odličan i bogat koncertni program u kojem ćemo zajedno uživati." – istaknuo je predstavnik Hale Zvonimir Lugarić te zaključio: “"Sretni smo što će HALA narednih mjeseci ugostiti We Love Sound glazbena događanja i sigurni smo da će ovo biti jako dobra i kvalitetna suradnja."

Sve informacije o We Love Sound open air festivalu možete pronaći na www.we-love-sound.com.

VIŠE O TEMAMAWe Love Sound festivalglazbeni festivaliDalibor Oliver ZjačićZvonimir Lugarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se