We Love Sound i DJ zvijezde za prvi dan 2024. godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2023.

0

Foto: We Love Sound

Foto: We Love Sound

Njemačka DJ legenda Tobi Neumann, japanska DJ zvijezda Yoshitaca i hrvatska house kraljica Elena Mikac pružit će nam nezaboravan house doživljaj u prvih sedam sati Nove godine

Konačno možemo odahnuti. Zagreb je domaćin ludoj proslavi prvog dana Nove Godine uz house party. Njemačka DJ legenda Tobi Neumann, japanska DJ zvijezda Yoshitaca i hrvatska house kraljica Elena Mikac u klubu Peti Kupe od 01 do 08 ujutro prvog dan 2024. godine pružit će nam nezaboravan house doživljaj u prvih sedam sati Nove godine. Podsjetimo, prošlogodišnji događaj A New Dawn nedavno je dobio nagradu Ambasador za najbolji događaj u 2023. godini.

Tobi Neumann u glazbenom je svijetu više od 25 godina. Legendarni je producent i vlasnik Apollo Studia Berlin, kolekcionar sintesajzera i mentor na tečajevima Touching Sound production te strastveni DJ i kolekcionar glazbe. Producirao je brojne bendove i solo izvođače, izdavao za izdavače kao što su Cocoon, Playhouse, Virgin,  a proslavio se i kao uspješan remikser. Tobi se preselio u Berlin i počeo putovati svijetom kao DJ. Svirao je na bezbrojnim rejvovima, festivalima i klubovima te imao rezidencije u klubovima kao što su Robert Johnson, Watergate & Weekend Club, Fabric u Londonu i drugima.

Yoshitaca glazbu pušta više od dva desetljeća. Podrijetlom iz Japana, a danas živi u Berlinu producirajući i radeći ono što najviše voli, a to je biti DJ. Njegova priča započela je u tinejdžerskim godinama, pod utjecajem japanske ulične kulture i prirodno je težila pronalaženju rijetkih ploča i zvukova. Nesputan nikakvim žanrom, neustrašiv je u potrazi za idealnim, dugim miksom koji uvijek ostavlja veselje na plesnom podiju. Nakon što se preselio u Berlin, počeo je ići na turneje i svirati diljem svijeta na raznim kultnim mjestima. Od sviranja u tajnim after partyjima na hrvatskoj obali do sviranja u velikim skladištima, njegov stil sviranja i odabir pjesama uvijek natjeraju publiku da zaigra i pleše dok sati ne prođu u sekundi. Stvorio je vlastitu etiketu Phonik 2018. Počevši s vlastitim EP-om “Thoughts or Feelings” on prikazuje i predstavlja svijetu svoje jedinstvene poglede na house glazbu.

Elena Mikac je DJ-ica nove generacije čiji raznoliki repertoar seže od house i disco do minimal, deep i techno zvuka te brojnih podžanrova. Osim što je na Elector Awardu nagrađena kao najbolji mladi izvođač godine, nastupila je na završnom partyju Ultra Europe Resistance. Svoje je umijeće pokazala i na gotovo svim većim hrvatskim house i techno brendovima, a dio je Dobar House kolektiva.

Kapacitet kluba je ograničen kao i broj ulaznica, a trenutno su u prodaji early bird: we-love-sound.com/a-new-dawn.


VIŠE O TEMAMATobi NeumannYoshitacaElena MikacWe Love SoundPeti Kupe
Povezano