Vuica i Arileo sjajni, Jet Lag kreativan, Pavlin - nenadmašan!

Piše: Ana Belić, Zagreb
Objavljeno 06.04.2013.

71

Treća večer Cro A Portera

Treća večer Cro A Portera

Treća večer Cro A Portera definitivno je bila najbolje što nam je domaća moda zasad ponudila u 2013. godini. Mnoštvo lijepih i nosivih kolekcija, što za casual prilike, što za one svečane...

Oduševljava kvaliteta izrade Matijinih modela

Treću večer Cro A Portera otvorila je Matija Vuica, čija je kolekcija "Žena - Diva" izrađena u ledenobijeloj te raznim tonovima boje kože. Uvijek je fascinantno vidjeti kvalitetu izrade Matijinih modela te silnu posvećenost detaljima.

Matija Vuica

Matija Vuica

"Žena - Diva" je u potpunosti ručno izrađena od svile i čipke te namijenjena samouvjerenim damama koje žele izgledati senzualno i osjećati se kao prave - dive.

Ležernost i elegancija s potpisom Arilea

Arileo

Arileo

Marija i Jurica Pirić, modni dvojac koji djeluje pod imenom Arileo, predstavio je veoma chic i elegantnu kolekciju. It komadi su bijele hlače i suknje visokog struka, a glavni detalj je metalni remen koji se proteže kroz gotovo sve kombinacije. Arileovi komadi za proljeće/ljeto 2013. ostavljaju dojam ležernosti i elegancije koji su dizajneri postigli igrom volumenom i lepršavim materijalima.

Predimenzionirane jaknice i retro kupaći kostimi Sonje Lamut

Sonja Lamut

Sonja Lamut

Sonja Lamut zaplovila je retro-vodama u neutralnim bojama s nekoliko izleta u žarke nijanse, poput žute i ljubičaste. Cropped topovi, oversized jaknice, retro kupaći kostimi s visokim gaćicama i kombinezoni dio su Sonjinog bogatstva za novu sezonu. Print ptica na pojedinim komadima ili podstavi donosi još jednu zanimljivu notu, baš kao i faux rukavi u službi ukrasa.

Ivan Ledenko osvojio žene sklone nesvakidašnjim modelima

Ivan Ledenko

Ivan Ledenko

I dizajner cipela Ivan Ledenko napravio je svoje viđenje ovog proljeća u obliku cipela s vrtoglavim potpeticama, koje će bez sumnje pronaći put do ormara žena sklonih nesvakidašnjim modelima s puno mnoštvom detalja i boja.

Jasmina i Maja - nadahnuti dvojac

Jet Lag

Jet Lag

Djevojke iz Jet Laga, Jasmina Arnautović i Maja Virgej, još jednom su dokazale svoju kreativnost i inspiraciju. U njihovoj novoj muško-ženskoj kolekciji prevladavaju zemljani tonovi te jako popularni chevron print. Nevjerojatnoj cool vibri pridonose i neizostavne šilterice i kožni ruksaci koje dizajnerice vide kao idealan modni dodatak.

Skup jeftinih maturalnih haljina iz noćnih mora

Marija Cvitanović

Marija Cvitanović

Na pisti Cro A Portera debitirala je i novopečena dizajnerica Marija Cvitanović pod etiketom MARKA. Njena kolekcija izgledala je kao skup jeftinih maturalnih haljina iz noćnih mora. Nevjerojatno loši krojevi kakvi se ne nose već 15-ak godina zaista nikako ne stoje na ženskoj figuri i teško da će pokupiti dobre kritike (iskrene) modne struke.

Šećer na kraju: Neponovljivi Boris Pavlin!

Boris Pavlin

Boris Pavlin

Kao šećer na kraju treće večeri ovaj puta nam je došao Boris Pavlin i donio na modnu pistu pravu bajku. Nenadmašna izrada delikatnih haljina i dalje je Pavlinova glavna odlika, a divan dodatak su sada bili krhki leptiri koji su izgledali kao da su sletjeli na haljine. Najfinija svila, čipka i organdij u nijansama ružičaste, bijele i vanilije idealni su za specijalne prilike u životu svake žene.


VIŠE O TEMAMACroAPorterIvan LedenkoBoris PavlinMatija VuicaJasmina ArnautovićJet LagMaja VirgejMarija PirićJurica PirićMarija CvitanovićArileoSonja LamutSchwarzkopf Cro A Porter
Povezano