Vruća roba na policama H&M-a: 15 inspirativnih lookova

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 21.08.2013.

172

Kolovoz je pravo vrijeme za 'refresh' vašeg ormara, a novi H&M-ov lookbook motivirat će vas na dobar jesenski shopping

H&M

H&M

Vrijeme nekad zbilja prebrzo leti, posebno onda kada je najljepše! Čini nam se kao da smo ljeto čekali cijelu vječnost, i baš kada smo mu se prepustili i duhom i tijelom - pred vratima nam se počela šepuriti jesen. No, stvari možemo gledati i kroz šarene naočale: Nova sezona donosi nam nova modna uzbuđenja, nakon punjenja baterija i pražnjenja novčanika na vrućim jadranskim plažama, vrijeme je za novu shopping-epizodu. Pod uvjetom da vam je na računu ostala koja kuna.

Modni brandovi su nemilosrdni, stalno nas bombardiraju svježim stvarčicama i kombinacijama pokušavajući nas namamiti u njihove prostrane trgovine. Prednjači H&M, koji je u kolovozu lansirao nekoliko lookbookova i svoje police natrpao gomilom noviteta za nadolazeću jesen.

Ako vam još uvijek nedostaje inspiracije i motiva za ranojesenski shopping, H&M će vas svojim Divided lookbookom vjerojatno potaknuti na akciju. Švedski superbrand objedinio je sve aktualne trendove ponudivši cijeli niz cool komada, što diskretnih, što napadnih. Bajkerske čizme, pilotske i motorističke jakne i klošarske traperice najslađi su i najtraženiji dio priče, a tu su i cool tajice i majice s funky printevima, baseball kape sa zakovicama "velike" crne haljine, kratke otkačene haljinice i traper košulje iz muškog ormara. 15 lookova koji će vam olakšati kolovoški šoping i uvesti vas u jesen - pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAH&Mpilotske jaknekratke haljinemaksi haljinesuknjeduge haljinebajkerske čizmemotorističke jaknebaseball kape
Povezano