Vrijeme je za PARTY: Evo što nam je pripremio New Yorker!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 15.11.2016.

240

Najveći i najbolji dio New Yorkerove blagdanske modne zbirke zauzimaju neodoljive party haljine i elegantni kombinezoni

Još nas samo mjesec i pol dana dijeli od Nove godine, a to znači da smo ušli u period kada nas najpoznatiji modni brandovi bombardiraju svojim glamuroznim i blještavim komadima za izlaske i provode. Lookbookovi i kampanje pristužu na dnevnoj bazi, a među serijama inspirativnih fotografija koje treba posebno izdvojiti svakako je uzbudljiva blagdanska priča iz kreativne tvornice New Yorkera.

Naglasak je na haljinama i kombinezonima, odjevnim komadima koji čine temelj svakog dobrog party looka. U New Yorkerovoj liniji Amisu centralne su pozicije rezervirane za neodoljive - uglavnom kratke i pripijene - haljine ukrašene čipkom i ludim šljokicama. Alternativa su elegantni dugi i zavodljivi kratki kombinezoni u crnoj odnosno ove sezone skoro pa nezamjenjivoj boji vina.

New Yorkerova party kolekcija za zimu 2016/2017. upotpunjena je topovima s prozirnim elementima i superseksepilnim cipelama na visoku petu.

Što odabrati za najluđe zimske partyje, i kako sve to iskombinirati, pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAkombinezoniNew Yorkerhaljinedugi kombinezonišljokičaste haljinekratke haljinemini haljineparty haljinehaljine za izlaskehaljine za Novu godinuhaljine za Božić
Povezano