Vrijeme je za čizmice s prozirnim i 'drvenim' potpeticama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.11.2018.

9

Čizmice, Zara - 599,90 kn

Čizmice, Zara - 599,90 kn

Kožne gležnjače i čizmice s prozirnim i drvenim potpeticama vladat će u nadolazećem zimskom periodu, a mi smo izdvojili nekoliko prijedloga iz Zare

Zahvaljujući nikad ugodnijem prvom dijelu sezone, priča o gležnjačama i čizmama tek počinje, lov na savršene modele u kojima ćemo provesti nadolazeću zimu rasplamsat će se tek u studenom, a iz mora maštovitih noviteta na policama najpoznatijih brandova treba izdvojiti modele s malo drugačijim potpeticama.
Čizmice, Zara - 699,90 kn

Čizmice, Zara - 699,90 kn

Police obožavane Zare od ovog su tjedna bogatije za cijeli niz gležnjača i čizmica s prozirnim odnosno s potpeticama s efektom drveta. Geometrijske blok potpetice tako jure ka samom vrhu liste najvećih jesensko-zimskih trendova, a mi smo iz bogate Zarine ponude izdvojili tri modela koji bi mogli zavladati zagrebačkom špicom.
Čizmice, Zara - 549,90 kn

Čizmice, Zara - 549,90 kn

Birajte između crne i ekru boje, i prozirne i potpetice s efektom drveta dobro će se uklopiti u vaše nove jesensko-zimske stylinge!

VIŠE O TEMAMAgležnjačeZaracipelečizmiceženska obućagležnjače s blok potpeticomgležnjače na petu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se