Volosko uvršteno među 'skrivene dragulje' Europe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.07.2021.

0

Screenshot: Google Maps

Screenshot: Google Maps

Utjecajna turistička organizacija European Best Destinations pohvalila je gastronomsku ponudu Voloskog, ali i posebnu umjetničku atmosferu koja dominira povijesnim gradićem

Volosko je odabrano među najljepše "skrivene dragulje" u Europi, prema izboru organizacije European Best Destinations, čiji turistički portal ima više od šest milijuna posjetitelja. EBD spada među vodeće neovisne autoritete u turizmu, a Volosko je svoju poziciju u prestižnom izboru zaslužilo odlukom panela putnika koji su birali između više od 280 destinacija diljem kontinenta.
- Istinsko “srce mora” kuca u ribarskom mjestu Kvarnerskog zaljeva. Volosko je destinacija koju obavezno morate posjetiti zbog ukusne, iznimno svježe ribe i restorana s plodovima mora. Uživat ćete u dobrodošlici i autentičnoj atmosferi dok šećete ulicama Voloskog, otkrivajući ateljee umjetnika i umjetničke galerije, ali i čarobnom doživljaju klapske pjesme, jazz glazbe i drugih kulturnih i umjetničkih događanja, navodi EBD o Voloskom, ističući kako se radi o gradiću uz Opatiju, koju nazivaju jednom od najljepših destinacija u Hrvatskoj i utočištu za ljubitelje wellnessa, opuštanja i - čokolade.
Uz Volosko, među 10 destinacija "skrivenih dragulja" uvrštena su francuska, belgijska, španjolska, britanska, švedska i talijanska turistička mjesta.

VIŠE O TEMAMAVoloskohrvatski turizamEuropean Best Destinations
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se