Volkswagen up! oduševio inovativnim dizajnom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.10.2012.

0

Volkswagen up!

Volkswagen up!

Vijeće za dizajn dodijelilo je premijsku nagradu Volkswagenovom kompaktnom četverosjedu

Vijeće za dizajn odlikovalo je Volkswagenov up! zlatnom nagradom German Design Award 2013. Obrazloženje žirija: up! nudi svjež, inovativan dizajn koji će vas zabaviti te kvalitetu koja obogaćuje ovaj segment vozila.
Dizajn modela up! iznimno je dopadljiv: bilo u izvedbi s 2 ili 4 vrata - s dužinom od 3,54 metara i širinom od 1,64 metara (bez vanjskih osvrtnih zrcala) up! spada među najkompaktnije  automobile s 4 sjedala, koji unatoč dimenzijama nudi sve što i puno veći konkurenti. Kratki prevjesi karoserije, vrlo dugi međuosovinski razmak i veliki poklopac prtljažnika s prozirnim staklenim elementom najupadljiviji su elementi dizajna na modelu up!, koji su mu donijeli najviše odlikovanje Vijeća za dizajn.
Uspješni Volkswagenov up! pobijedio je u kategoriji "Transportation und Public Space". Volkswagenu će biti uručena premijska nagrada u veljači 2013. u sklopu "Ambientea", najvećeg sajma potrošačke robe u Frankfurtu.
 
Vijeće za dizajn osnovano je 1953. na inicijativu njemačkog Bundestaga kao zaklada, te slovi u svijetu kao vodeći stručni centar za komunikacije na području dizajna. Žiri koji se sastoji od 30 stručnjaka ocijenio je u ovoj godini gotovo 1500 proizvoda, te je nakon toga odlučio o odlikovanjima.

VIŠE O TEMAMAVolkswagenGerman Design Awardautomobili
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se