Vojnički stil – jedan od najvećih trendova za proljeće 2017.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.03.2017.

156

Reserved za proljeće 2017.

Reserved za proljeće 2017.

Klasični vojni komadi poput bijele majice i maslinaste košulje spojeni su s modnim idejama iz potpuno drugačijih modnih svjetova

Ljetna moda branda Reserved nam donosi snažan spoj sporta i vojničkog stila kojeg ne čine samo stroge vojničke uniforme i zemljane boje već i futuristički i razigrani modni komadi. Reserved tako predstavlja novu liniju New Camo koja će zasigurno plijeniti pažnju modnih obožavatelja u nadolazećim toplim mjesecima.

Klasični vojni komadi poput bijele majice i maslinaste košulje spojeni su s modnim idejama iz potpuno drugačijih modnih svjetova. Prevelika radna odijela, veliki džepovi koji se pojavljuju svugdje, pa čak i na haljinama i baseball kapama, dolaze u različitim formama. I muška i ženska linija uključuju neke neobične komade poput bluza s rukavima na vezanje ili kombinaciju sportske jakne i vojničke parke.

Nijedan outfit nije doslovno vojnički, nego se u kolekciji osjeća moderan stil. Vojnički print je digitalan i kombiniran s botaničkim uzorcima u ženskoj liniji. Široke hoodie jakne i majice, kopče i zakrpe podsjećaju na svijet političkih “autsajdera“. Takvi elementi, uzeti iz kulture buntovništva, odlično pomlađuju tradicionalni urbani izgled. Reserved vojnička kolekcija pruža stil pun moći, energije i karaktera.


VIŠE O TEMAMAvojnički stilReservedmilitary stilzelena boja




Povezano