Vodimo vas na Zrće: Dobitnice ulaznica za Fresh Island Festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.07.2015.

101

Fresh Island Festival

Fresh Island Festival

CroModa vam poklanja dvije ulaznice za ovogodišnji Fresh Island Festival, koji će se od 15. do 17. srpnja održati na otoku Pagu

Fresh Island postao je glazbeno ljetno događanje koje nijedan ljubitelj Hip-Hopa ne smije propustiti, a ove će ga godine posjetiti fanovi iz cijelog svijeta, kako bi uživali u nastupima Actiona Bronsona, Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa, Just Blazea, Evidencea Tropkillaza i brojnih drugih izvođača koji će preplaviti pozornice plaže Zrće.

Od 15. do 17. srpnja ovaj događaj će potresti Pag, a CroModa vam poklanja dvije ulaznice.

Kako do ulaznica?

Pošaljite nam mail pod naslovom "Fresh Island" na cromoda@cromoda.com i nabrojite barem tri izvođača ovogodišnjeg izdanja festivala. Uz odgovor, navedite i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela). Prijaviti se možete najkasnije do četvrtka 2. srpnja u 23:59, nagradit ćemo autor(ic)e dva najbrža točna odgovora. Imena dobitnika objavit ćemo u petak 3. srpnja.

Dobitnice: Ivana Fojs (Jalžabet) i Nikolina Petranović (Zagreb). Dobitnice ćemo o proceduri preuzimanja nagrada obavijestiti elektronskom poštom.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliFresh Island Festivalnagradna igra
Povezano