Vlatka Pokos zasjala u bijeloj haljini: Kako joj stoji?

Piše: CroModa, Korčula, Zagreb
Objavljeno 15.06.2015.

130

Vlatka Pokos

Vlatka Pokos

Program otvorenja tri novoobnovljena hotela na Korčuli vodila je uvijek atraktivna Vlatka Pokos, koja je za ovu priliku odabrala kraljicu ljeta - bijelu boju

Grad Korčula od ove je sezone bogatija za čak tri obnovljena hotela, dijela Korčula Hotela u koje je uloženo preko 50 milijuna kuna, a koji su u proteklom vikendu svečano otvoreni. Hotel Korčula De La Ville, apartmani Korkyra Gardens i Hotel Liburna službeno je i svečano otvorio ministar turizma, Darko Lorencin, a vikend otvaranja odnio je bezbroj događanja i zabavu diljem Korčule.
Osim svečanog događanja koje se događalo u hotelu Liburna koji je u 80-im godinama izgrađen po nacrtima slavnog hrvatskog arhitekta Bernarda Bernardija rođenog u Korčuli, a koji je ove sezone totalno obnovljen u modernom duhu, gosti Korčula hotela i brojni Korčulani uživali su prvu večer u White zabavi  i zalasku sunca s terase hotela Liburna koja slovi za terasu s najljepšim pogledom na Korčuli jer se s nje savršeno vidi prekrasan stari grad Korčula i to uz nastup poznatog saksofonista Jakše Jourdesa.
Vlatka Pokos

Vlatka Pokos

Svečano otvaranje najljepšeg i najstarijeg korčulanskog hotela, hotela Korčula održano je koktelom na njegovoj terasi s kojeg su gosti dočekali zalazak sunca, a na kojoj su se mogli podružiti sa slavnim gostima koji su u bogatoj prošlosti ovog hotela u njemu odsjeli poput Jackie Kennedy, Sofije Loren, Kralja Edwarda i Wallis Simpson. Za obnavljanje Hotela Korčula bio je zadužen Studio Kaliterna arhitekta Duje Kaliterne.

Trodnevno događanje vodila je voditeljica Vlatka Pokos, koja je ujedno privlačila i najveću pažnju prisutnih. I Vlatka ovog ljeta obožava bijelo, a kako joj stoji ženstvena bijela haljina - ocijenite sami!

VIŠE O TEMAMAVlatka Pokosbijela boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se