Vladaricu plesnih podija Amelie Lens u veljači čekamo u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.12.2019.

0

Amelie Lens. Foto: Mehdy Nasser

Amelie Lens. Foto: Mehdy Nasser

Pripremite se za novo vatreno izdanje Future Scopea jer Boogaloo u Zagreb dovodi vladaricu plesnih podija, Amelie Lens

Techno diva Amelie Lens nosi zavidan status jedne od najpopularnijih DJ zvijezda na svijetu, a Future Scope njeno ime dodaje popisu izvođača koji će gostovati u 2020. godini.
Ulica grada Vukovara 68, točnije klub Boogaloo, odjeknut će selekcijom pravih techno delicija koje će 08. veljače 2020. godine biti servirane tijekom cijele večeri.
Amelie Lens sa svojih 15 godina posjetila je belgijski festival Dour na kojemu se upoznaje s technom.

Za nju je to bilo zvono koje nije prestajalo zvoniti kroz njene tinejdžerske dane kada je posjećivala razne nastupe, sve dok nije nekoliko godina kasnije počela producirati i nastupati pod raznima aliasima. Lens je svoju tadašnju karijeru u modnoj industriji zamijenila glazbenom i postala rezidentica u Labyrinth Clubu u Hasseltu, Belgiji te tako izgradila svoj imidž.
Kasnije u istom klubu vodi party serije pod imenom EXHALE na kojima je i sama ona nastupala, ali i dovela svjetske velikane elektroničke scene kao što su Ben Klock i Marcell Dettman. EP „Contradiction“ kojim je naznačila početak svoje karijere izdala je za Pan-Potovu izdavačku kuću Second State. EP ubrzo postaje jedan od najuspješnijih u 2017. godine i od tog trenutka karijera Amelie Lens bilježi nezaustavni rast. Njena izdanja svoje su mjesto također našla na Elevateu i Drumcodeu, sve dok nije osnovala vlastitu izdavačku kuću LENSKE.Poznata je po selekciji mračnih, brzih eteričnih techno ritmova u svojim setovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Zbog svojih eksplozivnih nastupa postala je jedno od vodećih imena na svjetski poznatim festivalima kao što su Time Warp u Manheimu, Awakenings u Amsterdamu, Kappa Futur Festival u Turinu, ali i Sonus Festival na Zrću.

Amelie će se na Main flooru pridružiti belgijski techno producent i DJ Milo Spykers te naše domaće snage žestokih ritmova; DJ Jock i Shipe. 2ND FLOOR-om vladat će Lemon, Mark Ash i Life4Funk, dok će na Boogaloo Black Flooru atmosferu grijati Senno i Sin.

VIŠE O TEMAMAAmelie Lensklub Boogaloo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se