Vjenčanje Hrvatice i sina Roda Stewarta s hrvatskim potpisom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.05.2024.

0

Foto: Borna Hržina, Lana Škabić

Foto: Borna Hržina, Lana Škabić

Ovaj vikend grad podno Srđa opet će na jedan dan postati svjetsko jet set odredište, i to zahvaljujući, jasno je već sada, vjenčanju godine jedne Hrvatice i jednog Britanca

Sudbonosno DA tom će prilikom, naime, u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima izreći Hrvatica Nicole Artukovich i Britanac Liam Stewart, poznati hokejaš i sin slavnog svjetskog glazbenika Sira Roda Stewarta i novozelandskog supermodela  Lady Rachel Hunter. Mladenka Nicole, kćerka hrvatskih emigranata u SAD-u nikada nije krila očaranost rodnim gradom svojih predaka u kojem je, uostalom provela najljepše dane djetinjstva i mladosti, pa ne čudi da je mladoženja pristao udovoljiti njenoj želji za vjenčanjem upravo tu, a svoj su dolazak već potvrdili i brojni poznati iz svijeta glazbe, sporta i showbusinessa, što će biti još jedna sjajna promocija naše zemlje.

Inače, mladi par je u vezi gotovo trinaeest godina, još od srednje škole koju su zajedno pohađali u Kaliforniji, a prošle je godine velika ljubav okrunjen rođenjem sinčića Louiea Marka Rodericka Stewart, s kojim se posebno ponosi slavni djed Rod, koji ne propušta priliku pohvaliti se druženjem s njim na svojim društvenim mrežama.

Prelijepa mladenka se zaista potrudila vjenčanju dati hrvatski potpis pa će najvše pažnje sigurno privući njezina bajkovita vjenčanica koju je pronašla u Zagrebu, u salonu Le Concept naše renomirane dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Foto: Borna Hržina, Lana Škabić

Foto: Borna Hržina, Lana Škabić

"Riječ je o divnoj haljini koja savršeno pristaje njezinoj osobnosti. Nicole je od samog početka imala jasnu viziju kako želi izgledati na svoj najsavršeniji dan u životu. Ona je sjajna žena, vrlo posebna i karizmatična, ali i posebna prijateljica koja je na svom vjenčanju dala priliku upravo mom salonu", otkriva ova dizajnerica i poduzetnica koju s mladenkom, dakle, veže i prijateljstvo pa će na vjenčanju sudjelovati i kao uzvanica.


VIŠE O TEMAMAAleksandra DojčinovićvjenčaniceRod StewartLiam StewartNicole Artukovich
Povezano