Vjenčanice za proljeće 2018. koje će vas osvojiti na prvi pogled!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.02.2018.

63

Caroline Hu, model azijskog podrijetla, i predimenzionirani plišani medo neodoljivi su dvojac u koji ćete se naprosto zaljubiti

Svaka nova sezona i kolekcija s Alduk potpisom nosi nova iznenađenja koja nas opetovano zaljubljuju u estetiku i kvalitetu, inovativnost i posebnost ovog modnog dizajnera koji svoj brend i projekte predstavlja na izrazito poseban, promišljen i netipičan način. Dokaz tomu jest i nova kolekcija Alduk vjenčanica za sezonu proljeće/ljeto 2018. koja je unijela dašak svjetske mode i tendencija u pomalo uspavanu domaću modnu scenu. Kako prezentirati kolekciju vjenčanica na poseban način, ispričati unikatnu modnu priču i to na najvišoj estetskoj razini vrlo dobro znaju poznati modni dizajner Ivan Alduk i fotografski dvojac Decker&Kutić koji su nas ovog puta - jednostavno oduševili.
Minimalistička kulisa u bijelom i ružičastom tonu, igra pomalo filmskim svjetlom te atraktivan model azijskog podrijetla, Caroline Hu izvrstan su recept za još jednu neočekivanu Alduk modnu kampanju. No, kao da to nije dosta, dizajner i njegov tim su odlučili stvoriti pravu bajkovitu kulisu začudne atmosfere dizajnom i izradom bijelog predimenzioniranog plišanog medvjedića kao homage djetinjstvu i nevinosti ljubavi. Nadasve originalna, posebna i očaravajuća ideja koja je novu kolekciju Alduk vjenčanica prezentirala na poseban način, a sam modni brend još jednom smjestila u sam kreativni vrh.
"Htjeli smo nešto novo, drukčije, kvalitetno, filmski i posebno. Alduk vjenčanice su takav proizvod koji je posebno osmišljen i s ljubavlju stvaran stoga takve moraju biti i kampanje koje ga prezentiraju, a dvojac Decker&Kutić je objeručke prihvatio moj stav i energiju koja nas iz projekta u projekt gura u neka nova neotkrivena područja. S njima je svaka suradnja izvrsno iskustvo kojim ispisujemo predivne stranice hrvatske mode i stvaramo ovakve čudesne projekte", izjavio je Ivan Alduk.

"Ova kolekcija je posebna po doista najfinijim tkaninama bogate teksture, a po prvi put smo se poigrali i teksturom perja koja daje poseban moment visoke mode i chic prizvuk svakoj mladenki. Vjenčanice s mojim potpisom su povrh svega moderne, bez kiča i tako prepoznatljiva Alduk potpisa", dodao je Ivan.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceIvan Aldukvjenčane haljinesvečane haljineDecker KutićhaljineCaroline Hu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se