Vjenčanice marke Envy Room slave ženstvenost i senzualnost

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.01.2013.

55

Visokokvalitetni materijali poput čipke i svile prate liniju tijela slaveći ženstvenost i senzualnost

Envy Room by Šime Eškinja

Envy Room by Šime Eškinja

Domaći modni brand Envy Room lansirao je novu kolekciju vjenčanica, a povodom toga snimljena je i kampanja. Ispred objektiva uspješnog fotografa Šime Eškinje stala je 'mladenka' Ana Maria Cajner iz agencije Talia model, a ulogu mladoženje odigrao je glumac Rade Radolović.
Nova kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz maštovite Envy Roomove radionice. Visokokvalitetni materijali poput čipke i svile uglavnom su krojeni na način da prate liniju tijela slaveći ženstvenost i senzualnost.
Eškinji je za inspiraciju poslužila fotografija s početka stoljeća, kakvu često viđamo u starim albumima. Glavna odrednica tih fotografija odsustvo je pretjerane scenografije, sepia tehnika i statičnost modela.

"Kako bi unijeli dinamičnost odlučili smo muškog modela postepeno skidati dajući staroj, ozbiljnoj fotografiji humoristični twist. Poput likova iz starog mehaničkog stripa Rade gotovo ne mijenja svoj položaj, a svakom narednom fotografijom gubi po komad odjeće. Jedini komad koji je kontinuirano prisutan je bijela gospodska rukavica koja simbolizira čistoću, čestitost i hrabrost", kažu iz Envy Rooma.

Styling potpisuje Lea Krpan, šminku Sanja Agić, a frizuru Draška Topić i Irena Ružić. Kao kulisa za snimanje odlično je poslužio president suite zagrebačkog hotela Esplanade.

Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović naglašavaju kako su ponovno izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica iz mnobrojnih salona.

VIŠE O TEMAMAEnvy RoomAna Maria Cajnervjenčanicevjenčane haljineŠime EškinjaLea Krpanšminku Sanja AgićRade RadolovićNikica IvančevićVjeko FranetovićTalia model
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se