Vjenčanice inspirirane Dalmacijom: Envy Room kao Dolce&Gabbana!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2014.

670

Nova kampanja dvojca eNVy room inspirirana je Dalmacijom, njenim starim običajima i tradicionalnim vjenčanjem

Vjenčanice by Envy Room | Foto: Šime Eškinja

Vjenčanice by Envy Room | Foto: Šime Eškinja

Serijom crno-bijelih fotografija vodi nas mladi par koji se “lipo gleda” i čijoj se “jubavi nije moglo stat na kraj!”

Misao vodilja bila je predstaviti jednu suvremenu mladenku kroz povijesni okvir dalmatinske tradicije

Dalmatinski lokaliteti poput Sv. Filip i Jakova, Biograda na moru, Vrane i Vranskog jezera dali su idealnu kulisu ovoj priči koja priziva neka minula vremena kada su ljubavale naše prabake i pradjedovi.  

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz bajkovite eNVy room radionice. Profinjena silueta i nenametljivi glamur osnovne su odrednice ove kolekcije. Vjenčanice koje ili prate liniju tijela ili su pak raskošno nabrane u struku izrađene su od najfinijih čipki, tila i svilenog muslina slaveći ženstvenost i senzualnost.   

"Misao vodilja bila je predstaviti jednu suvremenu mladenku kroz povijesni okvir dalmatinske tradicije, te kroz priču u čijem su fokusu mladi ljubavnici nekog prošlog vremena. Crno-bijela fotografija akcentirala je povijesni element kampanje, dok je svojevrsna bajkovita sirovost scenografije dodatno naglasila bijele vjenčane haljine" - rekli su nam Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma.  

Fotografiju potpisuje Šime Eškinja, šminku M. Dodić, styling L. Krpan, dok su zaštitna lica kampanje M. Kolak i S. Miladinović.


VIŠE O TEMAMAEnvy RoomŠime Eškinjavjenčanice
Povezano