Vitka i besprijekorna linija – Ni mršavice nisu imune na celulit

Piše: Petra Krakan (She.hr)
Objavljeno 18.03.2009.

0

Ilustracija (Foto: Phytomer.fr)

Body Creator je centar za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela gdje tim stručnjaka sastavljen od fizioterapeuta, nutricionista i liječnika svakom klijentu pristupa individualno. U skladu s njegovim potrebama kreira potpuni program za mršavljenje i učvršćivanje tijela.

Voditeljica Body Creator centra Dajana Iličić za portal She.hr otkriva tajnu besprijekorne linije.

Ilustracija (Foto: Phytomer.fr)

Body Creator je centar za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela gdje tim stručnjaka sastavljen od fizioterapeuta, nutricionista i liječnika svakom klijentu pristupa individualno. U skladu s njegovim potrebama kreira potpuni program za mršavljenje i učvršćivanje tijela.

-"Čudotvorne" formule vitkosti, koja bi se primjenjiva na sve pretile ljude - nema. Kao što primjerice odabir hrane, stil odijevanja ili uređenje života mogu iz različitih razloga biti potpuno drugačiji kod svake osobe, tako i organizam raznih osoba može na razne situacije, podražaje, tretmane i sve ostalo reagirati na drugačiji, samo njemu svojstven način, ističe Dajana.

Ni mršavice nisu imune na celulit

No, ono što je univerzalno za sve - put do zdrave vitkosti je svakako rezultat kombinacije aktivne vježbe i odlaska na odgovarajuće tretmane s pravilnim prehrambenim navikama, jer zdrava linija ne znači samo mršavost već i lijepo i zategnuto tijelo.

Mršava žena nema problem viška kilograma, no njena koža možda nije zategnuta, već opuštena, a na kritičnim područjima tijela se može vrlo zorno nazirati celulit.

Pravilnom prehranom tijelu omogućavamo dovoljno energije za obavljanje svih dnevnih aktivnosti, kao i dostatne količine minerala, vitamina, proteina i svih ostalih tvari nužnih za normalno funkcioniranje organizma i metabolizma.

Ciljanim vježbanjem jačamo mišiće, tijelo se zateže i oblikuje u zonama u kojima je to potrebno, dok prateći tretmani uklanjaju celulit, čine kožu mekom i gipkom te ujedno zategnutom.

Dodaci prehrani

Foto: She.hr

Foto: She.hr

Osim toga, Body Creator kao pomoć u postizanju najboljih rezultata nudi širok spektar visokokvalitetnih dodatka prehrani. Riječ je o popratnim proizvodima koji pomažu kod specifičnih problema provođenja dijete ili različitim programima konzumiranja proteinskih napitaka koji uz vježbanje pomažu razvoju mišića.

To je iznimno bitno jer što više mišića ima u tijelu, to je i metabolizam brži, a time i olakšano trošenje kalorija, čak u stanju mirovanja.

Čest je slučaj da žene, ma koliko god se trudile, jednostavno ne mogu skinuti višak kilograma, a s time se Dajana svakodnevno susreće na svom poslu.

- Uglavnom je riječ o pogrešnom definiranju problema te krivom izboru aktivnosti koja bi trebala za krajnji rezultat imati smanjenje tjelesne mase. Zato u Body Creatoru sve započinje jednosatnom, potpuno besplatnom i neobvezujućom analizom tijela, koja je namijenjena što preciznijem detektiranju problema. Asistentice Body Creatora, služe se s nekoliko dijagnostičkih aparata i testova kako bi analizirale tijelo i postavile konkretnu dijagnozu, pojašnjava Dajana.

Terapijski učinci ozonske kupke

Kako bi se došlo do savršenog prehrambenog programa, važno je u razgovoru s nutricionistom točno odrediti koje su greške u dosadašnjim prehrambenim navikama osobe. Možda je razlog nakupljanja masnih naslaga upravo u nedostatku ili neunošenju određenih tvari.

Osim prehrambenog plana i aktivne vježbe, program se može nadopuniti i nizom tretmana u ponudi Body Creatora, a jedan od njih je i ozonska kupka.

Povoljni učinci terapije ozonom su: pojačanje periferne mikrocirkulacije, razbijanje masnih naslaga, stimulacija imunološkog sustava, pospješivanje procesa zacjeljivanja, čišćenje vena, smirivanje živaca, poboljšanje funkcioniranja mozga i pamćenja, pročišćavanje krvi i limfe te inaktivacija virusa i bakterija. Istraživanja su pokazala da u nekim slučajevima ozon može pripomoći čak i kod uništavanja stanica raka, naglasila je Dajana.

Poveznice: Body Creator, Mršavljenje, Vitka linija, Celulit, Žensko tijelo, Dajana Iličić, Dodaci prehrani
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se