Više od 10 tisuća posjetitelja u drugoj sezoni Martinske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.09.2020.

0

Foto: Nino Šolić

Foto: Nino Šolić

Nešto više od 10 tisuća gostiju iz Hrvatske, regije, Europe i svijeta, posjetilo je ovog ljeta Martinsku u Šibeniku

Druga sezona odvijala se u vrlo otežanim okolnostima zbog aktualne krize, pri čemu je dugogodišnje iskustvo Pozitivnog ritma kao koordinatora projekta pomoglo je da lokaciju u najvećoj mogućoj mjeri pripremi kako treba.
Projekt Martinska, lani pokrenut u suradnji s gradom Šibenikom, ponovo je ostvario ciljeve okupivši šibenske organizatore događanja nezavisne kulture, te ispunio očekivanja koja se manifestiraju i u mnogobrojnim pozitivnim reakcijama koja pristižu, a odnose se na kvalitetu sadržaja, organizaciju lokacije, kao i na proživljena iskustva.
Podsjetimo, u razdoblju od šest tjedana, točnije od 16. srpnja do 23. kolovoza, u 6 vikenda zaredom, održano je 6 raznovrsnih događanja: punoljetno izdanje 18. Seasplasha, festivala posvećenog bass glazbi i sound system kulturi, nakon niza godina ponovno oživljenu Ši gitarijadu, koja je predstavila izbor aktualnih šibenskih bendova, prvo dalmatinsko izdanje Slurp! festivala, drum & bass 'mini-rave' izdanja Membrain festivala, ‘biser domaće elektronike’, Blast fest i Martinska punk, koja je uz prepoznatljiva imena ujedno proslavila 20 godina od održavanja prvog festivala na ovoj lokaciji.

VIŠE O TEMAMASlurp! festivalMartinskaglazbeni festivaliSeasplash FestivalMembrain festivalPozitivan ritam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se