Vis ispratio ovogodišnji Destination ULTRA Europe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.07.2023.

0

Foto: Envy Croatia

Foto: Envy Croatia

Brojni posjetitelji uživali su programu RESISTANCE Vis, elegantnom boutique događanju koje je predvodio glazbeni dvojac Solardo

Destination ULTRA Europe svoju je zadnju stanicu otplesala na Visu. Uklopljen u sofisticiranost ekskluzivne povijesne utvrde Fort George, mjesta gdje se glazba savršeno povezuje s pogledom koji oduzima dah, sinoćnji je program idealno zaokružio cjelokupni Destination koncept.

Brojni posjetitelji uživali su programu RESISTANCE Vis, elegantnom boutique događanju koje je predvodio glazbeni dvojac Solardo. Čarobni zalazak sunca označio je početak događanja, a njegov izlazak kraj još jednog nezaboravnog ULTRA Europe izdanja, sve do nekog novog svitanja.

Viška Destination priča u uvodnom je poglavlju ispisana miksom DJ Jocka, vrlo često nazivanog i hrvatskim DJ “wunderkindom”. Njegova transformacija iz tipičnog techno izvođača i producenta prema drugim žanrovima i puno širim načinima glazbenog djelovanja ostavila je utvrdu bez daha. Dalje u noć, svojim je zatim setom, posjetitelje poveo Shipe i doslovno zatočio publiku u zidine ove utvrde i u underground glazbeni svijet.

Foto: Envy Croatia

Foto: Envy Croatia

Jedan od headlinera viške RESTISTANCE lokacije bio je Maz istaknuvš odmah po početu kako njegova glazba dolazi iz dubine duše, a inspirirana je valovima i raznolikom glazbom kojoj se i sam posvećuje. Ovu bajkovitu noć zaokružio je nastup glazbenih kameleona, dvojca Solardo, koji je dobro odabranim svojim najvećim hitovima, poput I Can't Wait, You Make Me Feel, Move Your Body i Big Talk, učinio Forticu najpoželjnijom party destinacijom.

Foto: Envy Croatia

Foto: Envy Croatia

Plesnim su koracima, nošenima u njegovom ritmu, svi posjetitelji dočekali svitanje zore koje je označilo kraj još jednog ULTRA putovanja, ali i početak nestrpljivog iščekivanja novog jubilarnog izdanja, koje će se održati u srpnju 2024. godine.


VIŠE O TEMAMAVisglazbeni festivaliUltra Europe
Povezano