Virtualna revija eNVy rooma na čudesnoj šumskoj pisti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.11.2020.

0

Foto i video: Karla Jurić i Ive Trojanović

Foto i video: Karla Jurić i Ive Trojanović

Svoju novu kolekciju namijenjenu hladnoj sezoni eNVy room će ekskluzivno predstaviti jedinstvenim video showom 8. studenog u 20 sati

Otkako je, prije više od 15 godina, započeo krojiti svoju modnu priču, eNVy room je posebnu pažnju poklanjao svakom djeliću svoga stvaranja - njihove bajkovite kolekcije razoružavale su ženstvenošću, glamurom i bezvremenskom elegancijom, modne kampanje navodile su nas da maštajući otputujemo u neke druge svjetove, a revije su oduševljavale inovativnim konceptima i magičnim scenografijama, uvijek odvažno pomičući granice i pružajući neko novo, nezaboravno iskustvo. Vremena su se mijenjala, no dizajnerski je tandem uvijek spremno odgovarao na izazove, sinkronizirajući svoj rad s ozračjem u kojem stvara, ali nikada ne odustajući od svoje autentične estetike i želje da svojim modnim pričama, svaki put iznova, očara svoju publiku.

Danas, kada su neke stare navike tek sjenka prošlih vremena, i kada se, u svega nekoliko mjeseci stubokom promijenio gotovo svaki djelić naših života, modni je svijet primoran prilagoditi se novim okolnostima, a eNVy room je, uvijek vješto manevrirajući izazovima, i ovoga puta pronašao način da ispriča svoju modnu bajku.

Tako su, po prvi puta u svojih 15 godina stvaranja, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović odlučili upriličiti virtualnu modnu reviju, odmaknuti se od standardnih modnih prezentacija i kolekciju za sezonu jesen/zima 2020/21 prezentirati putem digitalnih kanala. Svoju modnu pistu, u ovim posve neobičnim vremenima, popularni je dvojac preselio u čudesnu šumu zavijenu u magične jesenske nijanse, u potpunom miru prirode, daleko od grada, bez uobičajene gužve i žamora publike.No, iako bez publike u prvim redovima, to ne znači da ona neće moći uživati u još jednoj nezaboravnoj modnoj bajci prepoznatljive, ženstvene estetike i zadivljujuće scenografije. Svoju novu kolekciju namijenjenu hladnoj sezoni ekskluzivno će predstaviti jedinstvenim video showom 8. studenog u 20:00 sati koji ćete moći pratiti putem svih virtualnih kanala: Instagrama, IG TV-a, Facebooka i YouTubea.

Najavne fotografije i video potpisuje talentirani dvojac Karla Jurić i Ive Trojanović, bajkovitom šumskom pistom Wedding Resorta Corberon koračat će modeli agencije Talia Model, make up potpisuje sjajna Sanja Agić, a kosa je djelo studija Evelin.


VIŠE O TEMAMAeNVy roomVjeko FranetovićNikica Ivančevićmodne revije
Povezano