Vintage Getaway: Modno putovanje u romantične 60-e i 70-e

Piše: CroModa, Foto: Maja Fristacky
Objavljeno 29.10.2015.

38

Nošenjem rabljene odjeće skrbimo za okoliš te u istovremeno imamo i priliku skoknuti u neko elegantnije modno razdoblje

Ovogodišnje jesensko-zimske kolekcije krojevima i uzorcima neodoljivo podsjećaju na prošla desetljeća. Modne piste izlozi i ulice katkad više podsjećaju sredinu sedamdesetih nego na 2015 godinu.
Upravo iz tog razloga brand Vintage Getaway, koji promovira ponovno nošenje odjeće i modnih dodataka iz prošlog stoljeća, odlučio je pružiti ruku riječkoj fotografkinji Maji Fristacky te zajedno s njom ovjekovječiti modnu priču o odrastanju, ljepoti i ženstvenosti... obučenu u bezvremensku odjeću, boje i dezene s kraja 60-ih i ranih 70-ih godina.
U Vintage Getawayu kažu da su vintage komadi začini koji daju okus ili bolje rečeno ukus svakodnevnoj garderobi, čine nas individualnima te nas izdvajaju iz uniformiranog mnoštva.

Također, nošenjem rabljene odjeće skrbimo za okoliš te u istovremeno imamo i priliku skoknuti u neko elegantnije modno razdoblje. Maja Fristacky je fotografkinja koja svoju inspiraciju pronalazi u glazbi i filmovima te u svoje radove često unese dašak retro štiha.

VIŠE O TEMAMAVintage Getawayvintage odjećaMaja Fristackyrabljena odjeća
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se