Vienna Vibrations: Raskošno prstenje inspirirano Bečom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.11.2013.

4

Vienna Vibrations

Vienna Vibrations

Inspiriran jednom od najmoćnijih monarhija svijeta, nastao je prsten Vienna Vibrations LTD koji je dostupan u količini od samo 99 komada

Kao savršena kombinacija modernog nasljeđa i odraz suvremene metropole, Beč ubrzano postaje kulturno središte Europe. Glavni grad Austrije je uzbudljiv i zbog mnogih događanja i neobičnih susreta koji služe kao inspiracija za ljupku priču o modernom središtu  ispričanoj posebnom i ograničenom kolekcijom nakita.
Prsten Vienna Vibrations

Prsten Vienna Vibrations

"Stapanjem ultramodernog, urbanog planiranja i tradicionalne monarhije, zvuka i tišine, ekspresije i ljupkosti i mi počinjemo primjećivati vibracije modernog grada kao što je Beč. Njegova mnoga lica se odražavaju u neobičnom, ali i modernom obliku Vienna Vibrationsa, prstena koji utjelovljuje budući dizajn", izjavila je dizajnerica Zlatarne Celje, Zdenka Šamec.
Vienna vibrations LTD je jedinstven i unikatan prsten dostupan u ograničenoj količini od samo 99 komada, a u Zagrebu će biti dostupni u poslovnici Zlatarne Celje u Praškoj ulici br. 4. Svaki prsten može biti izrađen u tri različite boje zlata i ukrašen briljantima ili drugim prirodnim dragim kamenjem kao što su plavi safir ili zeleni topaz. Kamenje se ugrađuje ručno.

Svake godine kompanija Swarovski poziva dizajnere iz cijelog svijeta da izraze svoju viziju, pronađu svježu inspiraciju i postave nove trendove u dizajniranju nakita. Radovi se objavljuju u publikaciji Gem Visions koja spaja najinovativniji dizajn u industriji nakita.

Dizajneri Zlatarne Celje su također pozvani da sudjeluju u kreiranju i oblikovanju vizije za Gem Visions 2014. Fokus publikacije je na dvije teme: Jogging Gems i Vienna Vibrations čime je inspirirana i ograničena kolekcija prstenja Zlatarne Celje.

VIŠE O TEMAMAZlatarna CeljenakitSwarovskiVienna vibrations LTDprstenjeZdenka Šamec
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se