VIDI Travel Guides u novom digitalnom ruhu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.10.2016.

1

VIDI Travel Guides

VIDI Travel Guides

VIDI Travel Guides osvježio je svoje digitalno izdanje novim web stranicama koje su u potpunosti optimizirane za mobilne uređaje poput smartphona i tableta

Domaći brand turističkih vodiča (travel & city guide) VIDI Travel Guides lansirao je nove responzivne web stranice koje uz atraktivan dizajn i dalje donose pregršt korisnih informacijama o brojnim popularnim hrvatskim turističkim destinacijama poput Dubrovnika, Cavtata, Korčule, Makarske, Splita, Zadra i Zagreba.
VIDI vodiči na jednom mjestu donose sve najbitnije informacije o lokalnoj turističkoj i ugostiteljskoj ponudi – od baze hotelskog i privatnog smještaja pa do najboljih restorana, pizzerija, shopping lokacija i drugih lokalnih znamenitosti i atrakcija od značaja za turiste koji u sve većem broju posjećuju Hrvatsku.
Kako se doznaje, svoje mjesto na VIDI turističkoj karti uskoro će dobiti i brojne druge hrvatske turističke destinacije na obali, ali i na kontinentu.

Više o projektu VIDI Travel Guides doznajte na vidiworld.com , te na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

VIŠE O TEMAMAVidi WorldVidi Travel Guides

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se