VIDEO: Svijet u kojem nastaju haljine Diane Viljevac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.11.2015.

0

Upravo u ovaj video satkana je vizija njenog rada, emocija i sve što stvara na potpuno jedinstven način. Dobrodošli u svijet Diane Viljevac u kojem kreativnosti i mašta nikada ne prestaju.

Povodom lansiranja svoje web shop stranice dizajnerica Diana Viljevac predstavlja video koji svojom estetikom oduzima dah

Za web shop stranicu snimljen je  visokobudžetni video kojim dizajnerica želi unijeti  u vaše domove i urede emociju s kojom stvara, i uvodi vas u svoj svijet u kojem caruje modna čarolija. Cilj je bio da osjetite kako je nositi haljine etikete "Diana Viljevac" koje su i nježne i romantične. Samo za ovu prigodu dizajnerica predstavlja kolekciju o 6 haljina, jer haljina je od samog početka njenog rada uvijek bila njena vječna inspiracija. Materijal koji obilježava ove izrazito ženstvene haljine ali i sam dizajn je čipka u raznim bojama.
"Uvijek smo se trudili napraviti nešto drugačije i ići u korak sa svjetskim trendovima pa samo  tako i napravili intro video koji na jedinstven način dočarava moj rad i estetiku. Ovo je moj svijet u kojem nastaju haljine i u koji ste svi pozvani",  izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.

Modeli su Nika Maljenović (Talia model) i Antonija Palić, a video potpisuje Luka Sepčić.

Diana Viljevac // web launch collection November 2015 from Jato on Vimeo.

VIŠE O TEMAMADiana ViljevacNika MaljenovićTalia modelAntonija PalićLuka Sepčić
Povezano