Prozirno i seksi: Koga Jelena Rozga zavodi u novom spotu?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.01.2014.

174

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Neumorna Jelena Rozga posebna je gošća u novom spotu dalmatinske klape Rišpet

Nakon trijumfa na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, klapa Rišpet predstavlja glazbeni spot za svoju novu pjesmu "Prsti zapleteni" koju su snimili s prijateljicom klape Jelenom Rozgom. Riječ je o izrazito emotivnoj baladi koja će kroz klapsko pjevanje prikazati emociju na jedinstven način.

"Jelena je dugogodišnja prijateljica, tu je od samih početaka klape i odavno smo znali da želimo upravo s njom napraviti duet. Imamo veliku privilegiju da nakon suradnje s legendarnim Mišom Kovačom napravimo pjesmu s još jednom od najvećih zvijezda s ovih prostora. Smatram kako su i Jelena i klapa unijeli dio sebe u ovu pjesmu i iznijeli je s puno emocije...", izjavio je skladatelj Pero Kozomara ususret premijeri glazbenog spota.

"Drago mi je da sam otpjevala ovaj duet sa klapom Rišpet i da ponovno surađujem  u studiju s mojim prijateljem Perom Kozomarom. Pjesma mi je od prvog  slušanja ušla u srce i nadam se da će se slušateljima svidjeti koliko i meni", izjavila je Jelena Rozga.


VIŠE O TEMAMAJelena Rozga
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se