Victoria's Secret: Prvi pogled na kupaće kostime za ljeto '16.

Piše: Tea Marić, New York, Zagreb
Objavljeno 18.02.2016.

324

Prekrasni modeli Victoria's Secreta na egzotičnim i idiličnim lokacijama, od Havaja do Kostarike, pozirali su u kupaćim kostimima za ljeto 2016.

Iako je pred nama još jedan dobar "komad" zime, najpoznatiji brandovi popravljaju nam raspoloženje prvim lookbookovima i kampanjama sa šarenim krpicama za plažu i kupanje. Jedan od najpoznatijih i najtraženijih, slavni Victoria's Secret, već je predstavio dva kataloga s kupaćim kostimima za nadolazeću sezonu.

U glavnim su ulogama nove Anđelice, atraktivne Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill i Martha Hunt, pojačane poznatim "swimsuit" modelima Josephine Skriver i Imaan Hammam. Fotografije su snimljene na nekoliko idiličnih, suncem okupanih lokacija: Havajima, Kostarici, St. Tropezu, Mustiqueu i Tulumu.

Po običaju, sve pršti od ludih ljetnih boja i seksepila, a što ćemo ove godine nositi na plažama i bazenima - provjerite u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiVictorias Secretbadićidvodijelni kupaći kostimibikiniSara SampaioStella MaxwellTaylor HillMartha Hunt
Povezano