Vibrantne proljetne boje u novoj kolekciji eNVy rooma

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.04.2019.

2

Foto: Karla Jurić

Foto: Karla Jurić

Poznati po monokromatskim kolekcijama s tek ponekim izletom u boju, eNVy room je za ovu sezonu pripremio neočekivanu paletu jarkih nijansi

Električno plava, koraljno crvena i gotovo neonsko žuta spektar je koji svakako dominira u ovoj kolekciji u kojoj se iščitavaju razni stilski kodovi

Modeli u kampanji su Leonarda Zeba, Sara Bijuk i Nada Ivančić (Talia model)

Modeli u kampanji su Leonarda Zeba, Sara Bijuk i Nada Ivančić (Talia model)

Vibrantne boje, svileni saten, statement rukavi i  drapirani detalji prizivaju osamdesete, dok je romantični duh prisutan kroz nježnu čipku, volane i gotovo viktorijansku siluetu. Pristup je jako ženstven s naglašenim strukom tvoreći laskavu X siluetu.

Šminka – Sanja Agić

Šminka – Sanja Agić

Dužine haljina su midi, do pola lista prateći liniju tijela i zvonoliko se šire od ispod bokova, dok su maxi haljine rezervirane za noć i neka svečanija događanja uglavnom leršave i nježno padaju niz tijelo.

Make up – Draška Topić

Make up – Draška Topić

To se posebno ogleda u haljinama izrađenim od svilenog satena koje su izrazito lagane i djeluju jako glamurozno i šik. Osim haljina, u kolekciji se nalaze kombinezoni i odijela koja su strukirana, precizno izrađena sa zanimljivim detaljima, naglašenim rukavima i skinny hlačama do iznad gležnja.

Foto: Karla Jurić

Foto: Karla Jurić

Kampanju je snimala mlada i talentira fotografkinja Karla Jurić koja je svojom vizijom eNVy room kolekciji dala jedan svježiji kut gledanja na estetiku koju brend dugo godina gradi. Senzualnost, nježnost i elegancija emocije su koje Karla prenosi fotografijom u ovoj kampanji.Emocije su dodatno naglašene kroz međusobnu interakciju modela, dok prazni interijer istovremeno daje kontrast i stvara zanimljiv suodnos motiva i prostora ambijenta.


VIŠE O TEMAMAeNVy roomhaljineKarla JurićLeonarda ZebaSara BijukNada Ivančić
Povezano