Vesna Sposa uz poznate ljepotice proslavila 20 godina

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.10.2012.

53

Na sinoć održanoj proslavi 20. obljetnici wedding storea Vesna Sposa prikazana je kolekcija vjenčanica i večernjih haljina za 2013. godinu

Vesna Sposa u društvu manekenki

Vesna Sposa u društvu manekenki

Rođendanskom partyju etikete Vesna Sposa nazočile su brojne poznate dame, između ostalih i glumica Ornela Vištica, voditeljice Nevena Rendeli i Uršula Tolj,  nekadašnje misice Anica Kovač, Ivana Delač Đolo i Nina Slamić Gudeljević te mnogi drugi.
Revije vjenčanica i večernjih haljina iz kolekcija "Wedding dream" i "Luxury by Vesna Sposa" nosile su manekenke Tina Katanić, Iva Jerković, Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Stefani Hohnjec, Sandra Dabo i Jelena Denona.
Vesna Sposa višestruko je nagrađivana regionalna modna kuća specijalizirana za vjenčanice i večernje haljine. Uz ponudu vlastitih haljina wedding store Vesna Sposa nudi i renomirane brandove i kreacije prestižnih dizajnera kao što su Manuel Mota, Jovani i Elie Saab.

Nedavno otvoreni Wedding mega store Vesna Sposa na pet katova nalazi se u Aveniji Marina Držića, a svojim svjetskim izgledom dodatni je kamenčić urbanoj slici tog djela grada s velikim poslovnim centrima. Unutrašnjost modne kuće elegantna je i profinjena, mislilo se na svaki detalj pa se tako uz mnoštvo prostora i garderoba tu nalazi i izdvojen prostor za najzahtjevnijekupce -  tzv. "Diamond room".

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceVesna Sposavjenčane haljineTina KatanićAleksaNdra GrdićOrnela Vištica Iva JerkovićMaja CvjetkovićNevena RendeliUršula Toljvjenčanice Sposa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se