Vesela i šarena ljetna moda u čarobnom Hrvatskom zagorju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.07.2018.

1

Ljetne čarolije Ivana Alduka | Foto: Ivan Pavliš

Ljetne čarolije Ivana Alduka | Foto: Ivan Pavliš

Predivni Vuglec Breg je poslužio kao izvrsna kulisa u ralizaciji ovog netipičnog, veselog i šarenog modnog editorijala koji slavi vesela druženja, uživanje u životu i lijepu odjeću

Ljetni editorijal koji evocira divna sjećanja na duga, vruća ljeta na selu kod bake, igre u hladovini, tjeranje osa, svježe smokve, hladnu lubenicu, zvuk cvrčaka i večeri provedene u druženju dolazi nam iz kreativne radionice poznatog dizajnera Ivana Alduka.

Tako to radi Alduk

Tako to radi Alduk

Kao što smo nekad listali stare albume, smijali se prošlosezonskoj modi, natapiranoj frizuri i kojoj kili viška, ali uvijek s posebnom dozom sjete čuvali takve uspomene, Alduk nam predstava jednu novu modnu uspomenu na savršen dan u Hrvatskom zagorju.

Inspiracija iz Vuglec Brega

Inspiracija iz Vuglec Brega

Predivni Vuglec Breg je poslužio kao izvrsna kulisa u ralizaciji ovog netipičnog, veselog i šarenog modnog editorijala koji slavi vesela druženja, uživanje u životu i lijepu odjeću.

Aldukovi poznati modeli haljina, toaleta i vjenčanica su prikazani u realističnom i svakodnevnom ambijentu kojeg vrlo lako možemo poistovjetiti s djevojačkom zabavom, vjenčanjem ili obiteljskom proslavom. To i jesu najčešće situacije na kojima dizajn hrvatskih dizajnera nastavlja svoj život nakon prikazivanja na reviji ili modnoj kampanji.

"Htjeli smo dočarati ljepotu ljeta na selu u jednoj modnoj priči neopterećenoj savršenstvom i klasičnim modnim poimanjem. Dakle, nema začudnih poza i poigravanja rasvjetom, već veseli životni trenutci uhvaćeni u oku kamere kakvih su nekada bili puni naši foto albumi. Bez namještanja ili dodatne obrade, što je danas endemska pojava, samo čisti životni isječci koji su malokada savršeni", izjavio je Ivan.

Foto: Ivan Pavliš

Foto: Ivan Pavliš

Alduk ljeto provodi radno, a dokaz tomu je i ovaj zanimljivi modni editorijal fotografa Ivana Pavliša koji donosi tridesetak aktualnih modela vjenčanica, kratkih, koktel i dugih haljina prepoznatljiva dizajna koje možete pogledati i na web stranici alduk.hr te ugovoriti svoj termin u dizajnerovu showroomu.

Paula Puškaš, Ana Maria Cajner i Anastazija Đurić

Paula Puškaš, Ana Maria Cajner i Anastazija Đurić

Modeli Paula Puškaš, Ana Maria Cajner i Anastazija Đurić iz Talia model agencije su izvrsno dočarale djevojke koje se znaju zabavljati u životu, pa čak i popiti rakiju na snimanju, a svježi make-up djelo je vizažistice Tajane Bikić.


VIŠE O TEMAMAIvan AldukIvan PavlišVuglec BregPaula PuškašAna Maria CajnerAnastazija ĐurićTalia ModelHrvatsko zagorje
Povezano