Versus Versace pokrenuo izazov koji osvaja društvene mreže

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 13.05.2020.

0

Very Versace

Very Versace

Versus je prije nekoliko dana lansirao internetski izazov #VeryVersace u nadi da će malo razdrmati fanove tijekom krize i potaknuti ih na kreativno izražavanje na netu

Koronakriza i popratna karantena žestoko su potresli modnu industriju, posebno tamo gdje je ona možda i najjača - u Italiji. Brandovi se bore koliko mogu, svi žele krenuti naprijed i iščupati se iz kaljuže nerada, a među njima je mladenačka etiketa kultnog Versacea - Versus.
Versus je, naime, prije nekoliko dana lansirao internetski izazov #VeryVersace u nadi da će malo razdrmati fanove tijekom krize i potaknuti ih na kreativan izražaj. Izazov je nadahnut ikonskim Barocco V motivom koji je na liniji zbirke modnih dodataka Virtus.
Sljedbenici i fanovi Versusa na društvenim mrežama pozvani su da pošalju fotke objekata, predmeta, ljudi, prirode i svih mogućih scena u obliku slova V. Postovi na društvenim mrežama trebaju sadržavati i hashtag #VeryVersace, a - ako ste zainteresirani - svoje radove možete poslati i direktno na very.versace@versace.it.

VIŠE O TEMAMAVersacemodna industrijaVersus
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se