Veliki rođendanski popusti u optikama Ghetaldus Split

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.05.2017.

32

Osim suvremenih metoda pregleda vida, u poslovnicama optike Ghetaldus Split očekuju vas i kolekcije premium fashion brandova

Optika Ghetaldus Split još od 1957. godine brine za vaš vid u poslovnicama diljem Dalmacije, a za svoj šezdeseti rođendan odlučili su počastiti sve svoje kupce neodoljivim popustima. Za kupovinu dva artikla – dioptrijskih okvira ili sunčanih naočala – optika s najdužom tradicijom u Dalmaciji časti vas posebnim pogodnostima u obliku popusta od 10% na prvi, te čak 50% na drugi, cjenovno povoljniji par. U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja 2017. izaberite svoje favorite iz bogate ponude najnovijih kolekcija svjetski renomiranih brandova i budite u korak s vodećim ljetnim trendovima!

Šezdeset godina tradicije njegovanja znanja, postojanosti i visoke kvalitete usluga, optiku Ghetaldus Split danas stavlja na poziciju vodeće optike u Dalmaciji, a stručno osoblje i najbolja svjetska oprema za dijagnostiku nedostataka vida samo su neki od razloga zašto je Ghetaldus Split vlasnik prestižnog Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Popusti u splitskom Ghetaldusu

Popusti u splitskom Ghetaldusu

Osim suvremenih metoda pregleda vida, u poslovnicama optike Ghetaldus Split očekuju vas i kolekcije premium fashion brandova kao što su Celine, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Carrera, Marc Jacobs, Tom Ford, Vogue, Ray-Ban, Police, Carolina Herrera, Dolce & Gabbana, Prada te brojnih drugih, a na vama je da izaberete svoj idealan par i složite rođendansku kombinaciju koja će beskompromisno štititi vaše oči tijekom cijelog ljeta.


VIŠE O TEMAMAGhetaldussunčane naočaleVogue EyewearPolicePradaRay-BanDiorsniženjapopusti
Povezano