Veliki povratak Eminema uz novi singl 'Houdini'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.06.2024.

0

Foto: Universal Music

Foto: Universal Music

U novim singlu 'Houdini' Eminem na oduševljenje mnogih, izvlači svoje 'magične trikove' i vraća se poznatim fiktivnim likovima iz svoje diskografije

Glazbenik u novoj etapi svoje karijere ponovo vodi bitku s poznatim antagonistom iz ranijeg opusa te tako "Slim Shady" kroz tekst otkriva zbunjenost fenomenima koji su aktualni u današnjem svijetu. Ovim projektom Eminem najavljuje dvanaesti album koji, nazvan "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)", stiže nakon četiri godine pauze od prethodnog studijskog izdanja. "Houdini" je dostupan na svim glazbenim platformama na ovom linku.

"Houdini" dolazi u pratnji zabavnog animiranog videa kojeg redatelj Rich Lee zanimljivo opisuje sljedećim riječima:

"Što bi se dogodilo kad bi se Shady iz 2000-ih godina teleportirao u novo doba i kad bismo dobili njegove dojmove o tome kako svijet izgleda danas? I što bi bilo kada bi 'Rap Boy' bio jedina osoba koja ga može zaustaviti? Doduše, prošlo je više od 20 godina pa 'Rap Boy' ima nešto slabija koljena i snagu da ga stigne. Nova tehnologija što učinila je ovaj spot posebnim i iznimno nam je drago što smo za ovaj projekt imali sjajan tim".

Najavljeno izdanje „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)“ predstavlja reperov veliki povratak nakon albuma „Music to Be Murdered By“ objavljenog 2020. godine koji je oborio brojne rekorde. Fanove je glazbenik počastio s čak 20 novih pjesama te raznim suradnjama s velikim imenima glazbene scene. Uz uspjehe prethodnog albuma, Eminemov rad je čak 15 puta okrunjen prestižnim Grammy nagradama te se njegova cjelokupna diskografija polako bliži impresivnoj cifri od 50 milijardi slušanja na glazbenim platformama, što ga čini drugim najslušanijim reperom na svijetu.Novo izdanje očekuje se već ovog ljeta, a sudeći po uvodnom singlu i njegovoj estetici, ovo će biti još jedna velika poslastica kako za najvjernije slušatelje koji poznaju njegovu umjetnost tako i za nove generacije koje će tek otkriti svijet Eminema.


VIŠE O TEMAMAEminem
Povezano