Večer mode na blagdanskom izdanju Zagreb In Stylea

Piše: CroModa, Foto: Ilija Božić
Objavljeno 21.12.2015.

53

U Westgateu je održano blagdansko izdanje modne manifestacije Zagreb IN Style na kojem su posjetitelji imali prigodu vidjeti brojne kolekcije odjeće i modnih dodataka

Glavni partner ovogodišnjeg Zagreb IN Stylea, modni brand Bleu Homme, otvorio je večer mode i ljepote svojom aktualnom kolekcijom košulja, kožne galanterije i torbi te pokazao svoju viziju suvremenog, modno osvještenog muškarca koji uz dobar dizajn zahtijeva i vrhunsku kvatitetu te lakoću održavanja.

Božena Bratović Smolić na pistu je donijela spoj mode i umjetnosti jer u kreacijama njenog brenda Becha glavnu ulogu imaju slike koje su s platna pretočene na svaki komad odjeće.

Zanimljivu kolekciju predstavila je ogulinska dizajnerica Iva Magdić, a njeni odjevni komadi  asimetričnih krojeva, izrađeni u kombinacijama različitih materijala i tehnika šivanja, namijenjeni su ženama koje se ne boje pokazati svoju osobnost.

Dizajnerica Martina Kuntić publici je pokazala ekstravagantnu i iznimno ženstvenu liniju kupaćih kostima "Tropical glow by Agjamal" za ljeto 2016.

Klara Ivanović oduševila je posjetitelje kolekcijom "Bird of paradise" svog brenda Carol pa su svi uživali u profinjenim kreacijama iručno oslikanim motivima rajskih ptica i cvijetova magnolija.

Atraktivne modele svečanih haljina predstavila je dizajnerica Ratka Marković koja svojim brendom Bianco Nero osvaja mlade trendseterice.

Publika je imala prigodu vidjeti i kolekcije dviju iznimnih dizajnerica nakita – Vesne Markanović i Ive Horvat, a svaka od njih na svoj način plijenila pažnju rakošnim komadima.

Gost večeri Boris Banović na reviji je predstavio mušku i žensku kolekciju 2B koje se ekskluzivno prodaju u Wedding Cityju, a njegovu modnu priču sjajno su zaokružile cipele Högl.


VIŠE O TEMAMABožena Bratović SmolićZagreb InStyleWestgate Shopping CityMartina KuntićBleu HommeKlara IvanovićRatka MarkovićBoris Banović
Povezano