Vanda Winter i Luka Vidović zajedno u krevetu za Shop In Magazin

Piše: CroModa.com, Vanda Winter, Luka Vidović, Shop In Magazin, Goran Kovačević
Objavljeno 23.09.2011.

4

Glumica Vanda Winter i iluzionist Luka Vidović snimili su naslovnicu za novi broj zagrebačkog Shop In Magazina

Vanda Winter i Luka Vidović

Vanda Winter i Luka Vidović

Glumica Vanda Winter i iluzionist Luka Vidović snimili su naslovnicu za novi broj zagrebačkog Shop In Magazina


Na naslovnici novog jesenskog broja besplatnog zagrebačkog izdanja Shop In Magazin i ovog puta 'spojene' su dvije zanimljive osobe – dvoje velikih profesionalaca u svom poslu. Riječ je o glumici i pjevačici Vandi Winter i iluzionistu i glumcu Luki Vidoviću. Redakcija Shop In Magazina tako čitateljima kroz njihova lica prenosi svoje viđenje bajkovite i čarobne jeseni, a ponovno im je u tome pomogao sjajan mladi fotograf Goran Kovačević – KovaZg.

Veselo večernje snimanje upriličeno je na krevetima novootvorenog zagrebačkog restorana Lecto u Gajnicama, a kao njegovi premijerni gosti Vanda i Luka prvi su imali čast probati ukusna hedonistička jela poslužena među jastucima, kao što se ovdje i inače obroci serviraju gostima.
 
Vanda Winter i Luka Vidović

Vanda Winter i Luka Vidović


Osim što će biti na naslovnici, Vanda i Luka dali su i zajednički intervju za Shop In Magazin, a osim što su najavili neke nove projekte kojima su trenutno zaokupljeni, otkrili su i čega će se sjećati s Akademije dramske umjetnosti koju su oboje pohađali, što je odredilo njihove karijere, jesu li radoholičari, gdje najradije odmaraju, što najbolje znaju skuhati... Vanda Winter trenutno je zauzeta probama, jer s kolegama iz Kazališta Komedija priprema premijeru predstave Opasne veze za kraj listopada, a i Luka Vidović je prezaposlen s obzirom da je za 23. listopada zakazana premijera predstave njegovog Teatra Prestige – Cijeli svijet je pozornica u Tvornici kulture.

Kakva je bila atmosfera na snimanju u restoranu Lecto provjerite na making off fotkama i kratkom videu koji možete pogledati u nastavku, a intervju i naj naj fotke Vande i Luke potražite u novom broju Shop In Magazina – od početka listopada na stalcima u zagrebačkim shopping centrima i šire. 
 
{youtube}GXm0EM3xcmg{/youtube}


VIŠE O TEMAMAZagreb
Povezano