Vanda Winter blista u kaputima domaćeg brenda Eloo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.12.2022.

0

Foto: @doris.fatur

Foto: @doris.fatur

Nepogrešivi statement komadi visoko naglašene estetike, funkcionalnosi i bezvremenske nosivosti predstavljeni su kroz prikaz nevjerojatne kreativne lakoće dizajna

Ne odustajući od svojih primarnih načela kao što su održivost, cirkularnost, provjera adekvatnih uvjeta i certifikata proizvodnje svih tkanina, ali i načina izrade odjevnih predmeta, Eloo, modni brend iza čijeg kreativnog vodstva stoji modna dizajnerica Ivana Ravlić predstavlja novu modnu priču.

Ideja održivosti i etičnosti u modi rođena u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća koincidira s obrnutim pristupom modi koji je danas poznat pod terminom brza ili jeftina moda, a predstavlja sustav tehno-sfere i bio-sfere s tehnološkim i biološkim ciklusima kroz koje se proizvodi i materijali mogu ponovno uvesti u sustav.

Nepogrešivi statement komadi visoko naglašene estetike, funkcionalnosi i bezvremenske nosivosti predstavljeni su kroz prikaz nevjerojatne kreativne lakoće dizajna. Dizajnerica je inspiraciju za kolekciju pronašla u modno eklektičnim, ali iznimno elegantnim i sofisticiranim sedamdesetima, a upravo su urbano i zavodljivo, elegantno, ženstveno i kreativno , epiteti kojima bismo opisali novu zimsku kolekciju brenda Eloo pod nazivom "Seventies".

Model: @vandawinter148

Model: @vandawinter148

Maxi kaputi, napravljeni od najfinije virgin vune i kašmira, naglašenih ramena i kragne, dostupni su u boji fuksije i cigle, a crni maxi kaput remenom naglašenog struka napravljen od veganske kože, uz naglašena ramena i kragnu, daje formu i ističe ženstvenu siluetu.

Od najfinije vunene tkanine načinjene su i kraće verzije kaputa,  dostupne u varijanti boje duhana uz igru kragne u antracit sivoj nijansi, a kratki kaput načinjen od umjetnog krzna s uzorkom zebre komad je u kojem zasigurno nećete proći nezapaženo.

MUA&hair: @danijelapavlek

MUA&hair: @danijelapavlek

Zaštitno lice aktualne kampanje je talentirana glumica i pjevačica Vanda Winter koja je svojom bezvremenskom ljepotom upravo savršeno utjelovila kreativni koncept dizajnerice Ivane Ravlić.

Kolekcija "Seventies" dostupna je u eloo showroomu na adresi Starotrnjanska 23, Zagreb.


VIŠE O TEMAMAElookaputiVanda Winterhrvatska modaIvana Ravlić
Povezano