Valentino Kozmić i Ena Buterin Modeli Hrvatske za Modele svijeta

Piše: CroModa.com
Objavljeno 15.07.2009.

0

Model Hrvatske za Model svijeta 2009.

Na atraktivnoj pozornici na terasi Palma Solaris program je otvorila Ana Rucner, a pistom je prohodalo 30 finalista iz cijele Hrvatske. Lente za simpatičnost dobili su Saša Aleksić i Leonarda Helega, teen modeli su Viktor Hadžić i Helena Madunjić, a fotomodeli Stjepan Katafaj i Helena Škudar. Drugi pratitelji su Marko Dančulović i Helena Škudar, prvi pratitelji su Alen Karaić i Petra Orlić. Modeli Hrvatske za Modele svijeta 2009. godine su Valentino Kozmić i Ena Buterin.

U nedjelju se Šibeniku održao Finalni izbor Model Hrvatske za Model svijeta

Model Hrvatske za Model svijeta 2009.

Na atraktivnoj pozornici na terasi Palma Solaris program je otvorila Ana Rucner, a pistom je prohodalo 30 finalista iz cijele Hrvatske. Lente za simpatičnost dobili su Saša Aleksić i Leonarda Helega, teen modeli su Viktor Hadžić i Helena Madunjić, a fotomodeli Stjepan Katafaj i Helena Škudar. Drugi pratitelji su Marko Dančulović i Helena Škudar, prvi pratitelji su  Alen Karaić i Petra Orlić. Modeli Hrvatske za Modele svijeta 2009. godine su Valentino Kozmić i Ena Buterin.

Modeli su nosili kupaće kostime hrvatskog branda Lodoli, večernje haljine marki Glamour Pur, Krie Design, Bariba i kreatorice Zdenke Zečić, a muški modeli Mens Stuff i Mustang te sunčane naočale X-IDE.

Publika je uživala u  frizerskom showu tima Poul Mitchell, koji su u 10 minuta finalistima na pozornici promijenili frizure iz dnevnih u večernje.

Vodetelji večeri bili su Sonja Kovač, Petra Maroja i vlasnik licence za Hrvatsku - Boris Kosmač, a prezenteri Aleksandra Grdić, Stefani Hohnjec, Dino Bubičić, Saša Obrenović, Karolina Marković i Rafo.

U žiriju su bili direktorica direkcije Snježana Peti, režiser Jakov Sedlar, kreator Ivica Skoko i Hana Hadžiavdagić.

Model Hrvatske za Model svijeta održao se po osmi puta.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se