Valentina Assoluto: Za senzualne i misteriozne žene

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.09.2012.

1

Valentina Assoluto

Valentina Assoluto odstupa od cvjetnog karaktera originala i umjesto toga nudi jednu intenzivnu, misterioznu i duboku mirisnu interpretaciju chypre karaktera

Valentina Assoluto

Novi parfem s potpisom legendarne talijanske kuće Valentino, predstavlja nam neku novu ženu. Valentina Assoluto otkriva intenzivniji, senzualniji i intimniji aspekt njene osobnosti. Ona posjeduje nešto provokativno u svom stavu. Svoj šarm i posebnost pretvara u magnetsku privlačnost.

Valentina Assoluto sinonim je luksuza talijanske elegancije. Potpuno posvećena tom idealu elegancije i ljepote, ona pretvara ritual oblačenja u tajno, senzualno iskustvo koje asocira na misteriju koju donosi noć.

Ovaj parfem odstupa od cvjetnog karaktera originala i umjesto toga nudi jednu intenzivnu, misterioznu i duboku mirisnu interpretaciju chypre karaktera. Za kompoziciju je zaslužan parfumer Olivier Cresp koji je izjavio da je novi parfem puno više noćni, zavodljiviji, nego što je to bio original. Chypre temu izabrao je zbog njene moći i elegancije, a porijeklo sastojaka potražio je uglavnom u Italiji.

U top notama su zavodljiva svježina voća - bergamot, smeggia breskva i bijeli tartufi, srce mirisa čine privlačni cvjetni buket - tuberoza, jasmin i vanilija, a u njegovoj bazi nalaze se pačuli, mahovina i cedrovina.

Cijena za bočicu od 50 ml iznosi 655 kn.


VIŠE O TEMAMAValentinoValentina AssolutoChyprevoćni mirisicvjetni mirisituberozajasminvanilijabergamotsmeggia breskva
Povezano