Uživajte kod kuće, pretvorite balkon u instant-kino

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Premještanjem obične aktivnosti u novo okruženje možete uživati u iznenađujuće osvježavajućem iskustvu. Prekrasna je večer? Premjestite filmsku večer na svoj balkon.

Zbog koronavirusa, najpametnije je ostati doma. I to ne mora biti dosadno! Ikea donosi nekoliko savjeta. Bez redova za čekanje i prijevoza trebat će vam minimalna priprema. Jedna će osoba pripremiti projektor, a druga pronaći piće i hranu. Možda možete pozvati i pokojeg susjeda?

Objesite platno i pokrenite film

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Zavjesa za tuš na šipki postaje sjajno filmsko platno. Možete upotrijebiti i plahtu i nekoliko pribadača. Da bi zavjesa ostala mirna na vjetru, pričvrstite je utezima (ako je površina iza platna odgovarajuća, moguće je upotrijebiti i magnete).

Uživajte u sjaju nakon dobrog dana

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Neovisno o tome je li riječ o filmskoj večeri ili nečem drugom, nekoliko je solarnih lampi sjajno za pretvaranje balkona u udobniji prostor. Pustite ih da hvataju sunčevu svjetlost tijekom dana, a zatim ih upotrijebite za postizanje željena ugođaja kada se pojavi prava prilika.

VIŠE O TEMAMAuređenje domainterijetikako urediti balkonIkea
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se