Uskoro nam dolaze Dimensions festival i Massive Attack

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.07.2016.

0

Dimensions Festival

Dimensions Festival

Centralna lokacija festivala, 200 godina stara tvrđava, intiman je labirint pozornica i prolaza obogaćenih najboljim svjetskim razglasima

Kao što smo već više puta pisali, kultna britanska skupina Massive Attack otvorit će Dimensions festival 24. kolovoza na jednoj od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni. Upravo na tom mjestu, uz vrhunsku koncertnu produkciju, kreće peti Dimensions festival, koji je posljednjih godina stekao reputaciju jednog od najutjecajnijih festivala elektroničke glazbe u svijetu. Peti rođendan Dimensions će obilježiti s legendarnim imenima iz techno, house, jazz i soul svijeta koja stižu od 25. do 28. kolovoza na tvrđavu Punta Christo.

Centralna lokacija festivala, 200 godina stara tvrđava, intiman je labirint pozornica i prolaza obogaćenih najboljim svjetskim razglasima u nevjerovatnom okruženju mora i šume, tik uz festivalski kamp Brioni. Uz dnevnu pozornicu na plaži, zabave na brodovima i niz radionica posjetitelji mogu naći balans između dnevne i noćne strane Dimensions festivala.

Više informacija potražite na www.dimensionsfestival.com, a za ulaznice posjetite www.entrio.hr.


VIŠE O TEMAMADimenions Festivalglazbeni festivaliMassive Attack
Povezano