Uskoro kreće nova sezona emisije 'Tražimo dom'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.10.2021.

0

Foto: RTL

Foto: RTL

Potraga za idealnim domom ispred tv kamera nastavlja se i ove jeseni. 16. listopada na RTL-u kreće nova, 3. sezona emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec.

Svi koji su se nekada uhvatili u koštac s kupnjom i uređenjem nekretnine vrlo su dobro svjesni koliko vremena i energije je potrebno kako bi pronašli i stvorili savršen dom. Upravo tu nastupa tim stručnjaka, arhitekata i agenata, vođeni poznatom dizajnericom interijera, Mirjanom Mikulec.

Uzimajući u obzir sve kriterije, potrebe i želje kandidata, odnosno potencijalnih kupaca, agenti pronalaze nekretnine, a arhitekti rade takozvani staging. Riječ je privremenom uređenju kako bi prvi dojam bio što bolji te kako bi se kandidati mogli zamisliti u nekoj od tih nekretnina.

"Kao i InDizajn sa svijetom interijera prije 10 godina, tako je i Tražimo dom bio prvi tv format u Hrvatskoj sa svojom tematikom nekretnina. Pozitivne reakcije i prepoznatljivost koju smo uspjeli steći, ohrabrili su nas da idemo dalje, i pred gledateljima je već 3. sezona", poručuje Mirjana Mikulec te dodaje kako se provjereni koncept emisije neće mijenjati. Zaštitni znak emisije su njezini junaci u potrazi za novim domom, u čemu im pomaže dizajnerica i njezin tim pronalaskom odgovarajućih nekretnina.

Za početak nove, 3. sezone, cijeli tim posjetio je Karlovac kako bi voditelju i glumcu, Marinku Lešu,  kojeg će mnogi gledatelji prepoznati iz emisije InDizajn u ulozi spikera, pomogao u potrazi za novom nekretninom. Marinko je pomalo neodlučan, a koje stanove su mu pronašli i jesu li ih arhitekti prilagodili i stagingom osvojli Marinka, saznajte u prvoj epozodi.


VIŠE O TEMAMAMirjana MikulecRTL
Povezano