Uskoro kreće druga sezona hit serije 'Velika'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.11.2021.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Nominirana za nagradu Emmy, hit serija 'Velika' (The Great) vraća se s drugom sezonom 20. studenog na HBO GO, kada u ponudu stiže svih 10 epizoda

"Velika" je satirična komedija o usponu Katarine Velike (Elle Fanning) od autsajderice do najdugovječnije vladarice u povijesti Rusije. U drugoj sezoni, Katarina napokon preuzima rusko prijestolje za sebe, ali ako je mislila da je svrgavanje muža bilo teško, to nije ništa u usporedbi sa stvarnošću „oslobađanja” zemlje koja ne želi biti oslobođena.

Borit će se sa svojim sudom, sa svojim timom, čak i s vlastitom majkom (Gillian Anderson u gostujućoj ulozi) u pokušaju da prosvijetli Rusiju. U međuvremenu, borit će se i za svoje srce dok Petar polako prelazi iz omraženog muža u zatvorenika... Saveznik? Ljubavnik? U konačnici, Katarina će naučiti da za promjenu zemlje morate dopustiti da ona promijeni vas, da postoji tanka linija između idealizma i zablude i da će postajanje velikom od nje tražiti više nego što je mogla zamisliti.

U seriji glume Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Bayo Gbadamosi i Belinda Bromilow. Autor, scenarist i izvršni producent serije je Tony McNamara, a ostali izvršni producenti su Marian Macgowan, Mark Winemaker, Elle Fanning, Nicholas Hoult, Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff, Andrew Spaulding, Josh Kesselman, Ron West i Matt Shakman.
VIŠE O TEMAMATV serijeHBOElle Fanning
Povezano