Unuke Charlieja Chaplina i Ingrid Bergman reklamiraju Benetton

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 24.01.2013.

4

Charlotte Free, Lea T i Dudley O'Shaughnessy za Benetton

Charlotte Free, Lea T i Dudley O'Shaughnessy za Benetton

Unuke filmskih ikona, boksači, transseksualci i afrički modeli... To je samo dio zanimljivih likova koji su osvanuli na novim Benettonovim plakatima!

Navikli smo da Benetton s vremena na vrijeme provokativnim reklamnim kampanjama 'uznemirava' javnost. Ranih 90-ih bili su na udaru žestokih kritika zbog korištenja fotografije čovjeka koji umire od AIDS-a, a 2011. dotakli su se i politike u kampanji 'UNhate', koja je političke lidere prikazala u trenutku strasti.
U novoj reklamnoj priči United Colors of Benetton angažirao je nekoliko živopisnih likova. Pred kamere su stali Charlotte Free, djevojka iz Kalifornije poznata po ružičastoj kosi, zatim Lea T, transseksualni model koji se proslavio reklamirajući Givenchy, te 23-godišnji britanski glumac, model i boksač Dudley O'Shaughnessy koji je svoje zvjezdane trenutke doživio u Rihanninom spotu "We Found Love".
No, tu nije kraj! U kampanji se još pojavljuju Kiera Chaplin, britanska manekenka i glumica, najpoznatija ipak kao unuka legendarnog Charlieja Chaplina, Elettra Wiedemann, kćerka talijanske glumice Isabelle Rossellini i unuka švedske glumačke ikone Ingrid Bergman, te lijepe Afrikanke Hanaa Ben Abdesslem i Alek Wek. Pogledajte video:


VIŠE O TEMAMAUnited Colors of BenettonCharlotte FreeElettra WiedemanntransseksualciDudley O'ShaughnessyLea TElettra WiedemannHanaa Ben AbdesslemAlek WekKiera ChaplinCharlie ChaplinIngrid Bergman

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se