Umag(o) Fashion Night: Mina Petra i Ana Rucner u prvom planu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 23.08.2011.

0

Modno-glazbeni događaj pod nazivom Umag(o) Fashion Night održan je u nedjelju na Trgu slobode u Umagu.

Modno-glazbeni događaj pod nazivom Umag(o) Fashion Night održan je u nedjelju na Trgu slobode u Umagu. Uz mlade dizajnere koji su svoje modele predstavili u modnom dijelu večeri, gostovala je i naša najpoznatija etno kreatorica Mina Petra.

Umago Fashion Night

Umago Fashion Night

Posjetitelji Umag(o) Fashion Nighta tako su imali prilike vidjeti bogatu kolekciju Mine Petre pod nazivom "Materina priča", inspiriranu motivima narodnih nošnji iz raznih krajeva Lijepe naše, koju je predstavila voditeljica Petra Petričec. Uz prekrasne haljine ukrašene ružama kao modnim detaljima, manekenke su nosile i hrvatsku poslovnu torbu iz linije Tkanica, poznatu kao najnagrađivaniji izvorno hrvatski suvenir.

Umago Fashion Night

Umago Fashion Night


Tkanica koji izrađuju vrijedne tkalje iz Knina do sada je obišla svijet i predstavljena je na najvećim turističkim sajmovima u Tokiju, Londonu, Parizu, Milanu, Padovi i brojnim drugim zemljama.
 
Umago Fashion Night

Umago Fashion Night

 
U glazbenom dijelu večeri, posjetitelji Umag(o) Fashion Nighta imali su prilike uživati u nastupima naše poznate violončelistice Ane Rucner i njezinog brata Marija na violi, koji su svojim izvedbama oduševili sve prisutne. Uz njih, nastupile su i članice Blue Dreama, te plesne skupine Zajednice Talijana "Fulvio Tomizza" iz Umaga.
 
Umago Fashion Night

Umago Fashion Night
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se