Ultra Europe od 11. do 13. srpnja u Splitu

Piše: CroModa, Zagreb, Split
Objavljeno 29.01.2014.

4

Najava festivala Ultra Europe

Najava festivala Ultra Europe

Na konferenciji za medije održanoj u zagrebačkom Hypo centru organizatori su najavili ovogodišnje izdanje festivala UItra Europe koji će se održati u Splitu od 11. do 13. srpnja

Ljubitelje elektronske glazbe iz svih dijelova svijeta na Poljudu će dočekati izuzetna produkcija te još bolja i impresivnija kulisa za nastupe najboljih DJ-a svijeta. Uz još više izvođača u line-upu, novosti ovogodišnjeg izdanja su i dodatni festivalski dan, zbog kojeg organizatori očekuju 30 posto posjetitelja više nego prošle godine, te jedinstvena fan zona s posebnim sadržajima i ponudama za obožavatelje.

Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija, hrvatskog suorganizatora festivala, izjavio je kako je izuzetan uspjeh premijernog izdanja festivala Ultra Europe istovremeno nagrada i velika obveza prema obožavateljima te je najavio još veće i impresivnije izdanje festivala. Zbog velikog interesa, organizatori očekuju da će ovogodišnje izdanje pohoditi više od 150.000 ljudi pa je izuzetno važno da se grad Split i Hrvatska pripreme za taj broj turista i omoguće im kvalitetan smještaj i dodatni sadržaj. Bašić je rekao kako vjeruje da će ovogodišnje izdanje potvrditi status festivala Ultra Europe kao najznačajnijeg događanja u regiji te dodatno utjecati na imidž Splita kao vrhunske turističke destinacije.   

Želja i cilj Hrvatske turističke zajednice je da, zahvaljujući ovom i sličnim atraktivnim događanjima koja se održavaju diljem Hrvatske, posjetitelji požele doći ponovno i vidjeti više od brojnih kvalitetnih sadržaja koje Hrvatska nudi, kako zabavnih, tako i kulturnih, prirodnih, povijesnih, naše gastronomske i enološke ponude.


VIŠE O TEMAMAUltra Europeglazbeni festivaliJoe Bašićelektronska glazbaAdria MM Produkcija
Povezano